PUBLICITAT

Encamp és del Barça

  • Les seccions d'handbol, vòlei, futbol sala i bàsquet del club blaugrana hi faran una estada de pretemporada La parròquia, protagonista a l'estiu
I. M.
ENCAMP
27072010bara
Sintonia Pirot amb la plantilla del Barça de bàsquet, l'estiu de l'any passat. Foto: COMÚ D'ENCAMP

Que alguna secció del Barça --tret de la de futbol, que és en una altra galàxia-- vingui d'estada de pretemporada al Principat no és res de nou. El que crida l'atenció aquest any és l'idil.li que està vivint Encamp amb l'entitat blaugrana, ja que ha aconseguit pactar que hi vagin l'equip de bàsquet, el de futbol sala, el de vòlei i el d'handbol. El Comú de la parròquia està fent una clara aposta pel turisme esportiu i aquest estiu, en el tema d'estades de pretemporada, no ha tingut rival. Fins a dotze entitats esportives han aprofitat o han d'aprofitar les instal.lacions d'Encamp fins al setembre: els campus Juanma Pons i Global Tech, el torneig de les federacions autonòmiques de bàsquet, un campus d'àrbitres ACB i de Waterpolo, les estades del Dinamo de Moscou de futbol sala, l'Espanyol B de futbol, el Bilbao Basket...

Això sense comptar al Barça. La secció de d'handbol serà la primera de venir, del 2 al 6 d'agost; la de futbol sala serà la següent, del 22 al 28 del mateix mes; dos dies més tard i fins al 5 de setembre ho farà la de futbol sala, i la setmana següent li tocarà a la de vòlei. Encamp es te- nyirà de blaugrana durant l'agost i el setembre. Només faltava la d'hoquei sobre patins, però la va descartar el propi Comú per no tenir la pista condicionada per a aquest esport. De fet no li falta raó, el pavelló Comunal seria el lloc adient.

La planificació per al Barça és com feta a mida, però ¿i a canvi, què? "Faran publicitat de la par- ròquia que considerem beneficiosa", assenyala Manel Sánchez, cap del Departament de Joventut i Esports del Comú. Es tracta d'un acord de contraprestacions al Palau Blaugrana, els dies de partit que hi hagi una bona entrada i que no afecti als sempre sagrats patrocinadors. L'any passat, per exemple, es va arribar a fer publicitat d'Encamp en un dels partit de l'Eurolliga de bàsquet contra el Panathinaikos grec.

A banda de tot el que pugui generar la presència del Barça, de l'esport que sigui, no ens oblidem que hi ha la il.lusió de la mainada pel mig. Això sí que és innegociable. La quitxalla es torna boja quan sap que podrà compartir una estona amb els jugadors. Hi haurà una jornada en la qual els infants de lleure del Comú encampadà podran veure els jugadors, parlar i jugar amb ells... viure, per una estona, les sensacions de poder tocar els seus ídols.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT