PUBLICITAT

El Mercat de Nadal de la Massana aplega una vintena de parades d'artesania, alimentació i decoració

  • La iniciativa, que es va posar en marxa ara fa cinc anys, se celebrarà del 30 de novembre al 9 de desembre
28112012_mercatmassana
El Mercat de Nadal en l'edició any 2011-2012. Foto: Eduard Comellas
La plaça de les Fontetes de la Massana acollirà una vintena de parades amb objectes de regal, artesania, alimentació i decoració en la nova edició del Mercat de Nadal, una iniciativa que es va posar en marxa ara fa cinc anys. El Mercat se celebrarà del 30 de novembre al 9 de desembre
El mercat donarà el tret de sortida aquest divendres, amb una cercavila musical, a càrrec de la Gumbo Jazz Band, que animarà a tothom a anar cap a les Fontetes, on es farà la inauguració oficial.

D'altra banda, hi haurà programació fixa durant els nou dies, com l’exposició de còmic 1968, un año de rombos, l’Arbre dels Fractals (una estructura feta amb càpsules Nespresso, per l’Escola dels Pirineus), el Mur dels desitjos de Vallnord i la pista de patinatge de gel sintètic.

Paral·lelament cada dia hi haurà propostes diferents com concerts de gospel, tallers infantils, demostració de hip-hop, els Pastorets, danses tradicionals. Així s'ha programat una demostració canina de conducció de bestiar, i la presentació del disc La Grandalla (tocant el cel) de Jordi Barceló.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT