PUBLICITAT

David Cerqueda i Armand Pujal són proposats com a nous membres de l'INAF

  • La proposta s'ha fet tenint en compte que Josep Segura acaba el seu mandat aquest any i que hi ha la voluntat que l'organisme no funcioni amb el mínim de membres, fixat en quatre
28112012_cinca1
El ministre portaveu, Jordi Cinca, durant la roda de premsa de Consell de Ministres d'aquest dimecres. Foto: ANA/ Marta Tort
El Govern ha presentat al Consell General la candidatura de David Cerqueda i Armand Pujal per cobrir dues places al Consell d'Administració de l'Institut Nacional Andorrà de Finances (INAF). La proposta s'ha fet tenint en compte que Josep Segura acaba el seu mandat aquest any i que hi ha la voluntat que l'organisme no funcioni amb el mínim de membres, fixat en quatre. El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha destacat que els noms proposats han estat consensuats amb el Partit Socialdemòcrata, i que el d'Armand Pujal ha estat suggerit per aquest partit. Cinca també ha remarcat que tots dos tenen una àmplia experiència dins del sector financer a nivell internacional i que són dos perfils molt tècnics pel fet que es tracta d'un sector cada cop més complex i amb més regulacions. La resta de membres de l'INAF són Raül Gonzàlez, en el càrrec de president, a banda de Francesc Areny i Josep Casal.
D'altra banda, el Consell de Ministres d'aquest dimecres també ha aprovat la renovació de 256 ordinadors de sobretaula i els monitors de TFT dels centres escolars i de la Xarxa Educativa Nacional d'Andorra (XENA). La compra s'ha adjudicat per un import de 128.483 euros, més 34.000 euros que es destinaran a comprar vuit servidors torre.

Finalment, el Govern ha atorgat quatre ajuts en el marc de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP), que tots ells han recaigut al Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya (Cenma). D'una banda, es finançarà la continuació de l'estudi sobre l'impacte del canvi climàtic en les estacions d'esquí, així com un altre estudi sobre les qualitats antioxidants de plantes del Pirineu, i els altres dos ajuts van encaminats a finançar la mobilitat de dues investigadores.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT