PUBLICITAT

Els tècnis aeronàutics anuncien a Ferrer que l'informe sobre el Patapou podria enllestir-se en dues setmanes

  • La cònsol ha indicat que els tècnics s'han mostrat molt 'imparcials i professionals', i que això dóna 'certa tranquil·litat' perquè es basaran en la normativa de l'OACI i en la francesa
28112012_rosaferrer2
Cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer. Foto: ANA
La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, s'ha mostrat positiva després de la reunió mantinguda aquest dimecres amb els tècnics aeronàutics francesos que han de fer l'informe sobre l'emplaçament de l'heliport al Roc del Patapou. La cònsol ha indicat que els tècnics s'han mostrat molt 'imparcials i professionals', i que això dóna 'certa tranquil·litat' perquè es basaran en la normativa de l'OACI i en la francesa. Els tècnics han comentat en la reunió que esperen disposar de l'informe en un termini d'unes dues setmanes.
La reunió entre els representants del Comú de la capital i de la Plataforma No a l'heliport al Patapouamb els tècnics aeronàutics francesos ha tingut lloc aquest dimecres al matí a Tolosa. Després de la trobada, la cònsol major, Rosa Ferrer, s'ha mostrat confiada en la imparcialitat dels tècnics. Ha indicat que aquests li han mostrat la seva professionalitat i que es basaran en la normativa de l'OACI i la francesa per elaborar l'informe que els ha encarregat el Govern.

De fet, els tècnics han refusat la documentació que els volien aportar el Comú i la Plataforma amb les preguntes que van preparar per donar més arguments sobre la idoneïtat de l'emplaçament. Els tècnics han argumentat que el seu informe només respondrà a criteris aeronàutics i que per tant no poden valorar certes qüestions que assenyalen els contraris al Patapou.

Pel que fa a les dates, els tècnics han informat que esperen poder presentar l'informe en un termini d'unes dues setmanes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT