PUBLICITAT

Necessiten millorar

  • El balanç és que els resultats «no són satisfactoris», tot i que la FAE creu que la preparació és «idònia»
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

la primera part de la temporada ha passat amb discretes actuacions dels andorrans. Els esquiadors de la FAE descansen aquests dies abans no comenci una nova onada de competicions, i ahir va ser el dia escollit per fer una primera anàlisi del que s'ha pogut veure sobre els esquís. El balanç es que es necessita millorar. «És evident que els resultats no són satisfactoris», va dir ahir el director tècnic de la FAE, Carles Visa, que creu amb tot que els entrenaments que s'han fet en pretemporada han estat bons, i per tant «no té per què sortir malament la temporada». Per això, envia un missatge als esquiadors: «Han d'estar convençuts que ho poden fer bé, i esperar que surtin les coses».

Segons Visa, en les disciplines de velocitat la preparació ha estat «un bon rodatge», i insisteix en què «ha estat idònia». Així mateix, va justificar el desplaçament a Canadà per la cancel·lació de les proves de la Copa d'Europa de Reiteralm (Àustria). «Això ens ha vingut bé pels entrenaments que s'han fet durant molts dies». Així mateix, el director tècnic va analitzar l'equip de tècnica, amb Roger Vidosa al capdavant: «: Roger ha demostrat en les curses FIS que pot estar entre el Top 30». Visa va insistir en què Vidosa ha d'estar «en el Top 30 de la Copa d'Europa». El director tècnic va informar, a més, que els esquís del massanenc no van arribar a temps per a les seves competicions a Levi (primer proves FIS, després serien les de Copa d'Europa) i l'andorrà va haver de competir durant quatre dies amb uns prestats per l'equip francès, molt diferents als d'ell.

Per últim, Visa va tenir paraules per les joves Carmina Pallàs i Sara Raméntol: «Han confirmat els punts de l'any passat i hi ha marge de millora. Estem confiats que faran un bon any». Els dies de descans han de servir per carregar piles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT