PUBLICITAT

L'ACB manté contactes internacionals per a congressos

  • El Convention Bureau parla amb empreses brasileres i alemanyes
EL PERIÒDIC
PERPINYÀ

Periodic
Els representants de l'ACB, a l'EIBTM Foto: ANDORRA TURISME

L'Andorra Convention Bureau (ACB) va mantenir contactes amb empreses brasileres, poloneses i alemanyes intressades en organitzar seminaris, convencions o altres esdeveniments al Principat. Tot a la trobada internacional en innovació que es fa a Barcelona, una de les més importants del món. Allà, una desena de membres de l'ACB van aprofitar la seva participació a la 25a edició de la fira EIBTM de la capital catalana per establir aquests nous contactes empresarials i així potenciar el turisme de negocis a Andorra.

Andorra Turisme va informar que, de moment, hi ha programades un centenar de reunions amb els professionals del Principat. En aquests tres dies, l'ACB vol recollir el màxim de contactes possibles que suposin l'acollida al país de seminaris i convencions.

Des de fa tres anys que EIBTM és una cita important dins del calendari de fires per a les empreses andorranes especialitzades en aquest sector. A més, es tracta del certamen més important a nivell mundial entre els salons destinats a les reunions de negocis i els salons de congressos.

En números, EIBTM es tracta del certamen del segment dels congressos i negocis més important a nivell europeu i reconegut del món, on hi prenen part més de 15.200 professionals del sector del turisme de negocis d'arreu del glòbus.

En aquesta fira, a més, es celebren esdeveniments networking que tenen com a voluntat establir un primer contacte entre les diferents entitats que participen en aquesta trobada. A més, també hi ha sessions formatives adreçades als professionals perquè puguin aprofundir en l´ús de les eines tecnològiques que s'utilitzen en aquest sector i així, aprofitar millor la seva estada.

De moment, hi ha programades un centenar de reunions amb els professionals d'Andorra. En aquests tres dies, l'ACB vol recollir el màxim de contactes possibles que suposin l'acollida al país d'aquests tipus d'esdeveniments. I es van mostrar els diversos atractius del país i les possibilitats d'atreure congressistes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT