PUBLICITAT

El FC Andorra busca somriure de nou amb dos partits a casa

  • L'equip de futbol rep el Cervera a Aixovall (16.00h) i el de futbol sala el Múrcia al Poliesportiu (18.30h)
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cristian Martínez ja ha tornat a jugar i és clau en l'equip de Justo Ruiz Foto: EL PERIÒDIC

La tarda és futbolera. Dos enfrontaments al Principat amb la presència del FC Andorra, primer amb futbol, i després amb futbol sala. És una qüestió d'orgull que els dos equips avui treguin un bon resultat, primer perquè juguen a casa, i segon perquè amb la classificació a la mà de les dues competicions –Primera Catalana i Segona Divisió, respectivament–, ho necessiten. Els horaris, a les 16.00h i a les 18.30h. El CV Andorra i el Cevalls d'hoquei juguen fora.

FUTBOL - Sembla impossible tenir més baixes

El que està passant aquesta temporada amb el FC Andorra de futbol sembla una broma. No és que una jornada tingui una baixa i a la setmana una altra, sinó que passen els partits i els lesionats són quatre o cinc gairebé sistemàticament. L'equip que entrena Justo Ruiz rep a Aixovall a les 16.00h el Cervera, conjunt que hauria d'estar més dalt a la classificació, però que se sembla molt a l'actual Andorra: els tricolors són 11ns amb 15 punts, quatre victòries, tres empats i cinc derrotes, mentre que els catalans són 13ns, amb 14 punts, quatre victòries, dos empats i sis partits perduts. Contra el Cervera, Justo Ruiz tindrà de nou un equip de circumstàncies: sense els lesionats Lima, Toscano, Mejías, Paredes i Pujol, i el sancionat Moisés.

FUTBOL SALA - Tocarà frenar ElPozo, tercer classificat

A les 18.30h, el Poliesportiu d'Andorra acollirà el duel entre el FC Andorra i ElPozo Ciudad de Murcia, equip que és tercer a la classificació de Segona Divisió. L'enfrontament ha de servir per donar la volta a una situació que, si bé no sembla perillosa, sí que pot convertir-se en preocupant si no es guanya. Carlos Sánchez, l'entrenador triciolor, manté el discurs que els partits de casa s'han de sumar amb victòries.

VÒLEI - El CV Andorra vol allunyar-se del cuer

El CV Andorra visita avui, a partir de les 18.00h, el pavelló Siglo XXI on juga el CV Saragossa, equip que es manté a la cua de la classificació sense sumar res positiu després de les set jornades disputades. Ni sets ni punts ni res. L'Andorra és penúltim amb dos punts.

HOQUEI PATINS - El colíder Cevalls visita Cambrils

L'Andorra HC Cevalls visita la pista del Cambrils, un equip de la part baixa que suma només sis punts. Els andorrans, que són colíders de la Segona Catalana juntament amb el Casal l'Espluga, intentarà seguir amb la bon ratxa per mantenir-se al capdavant una jornada més.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT