PUBLICITAT

Gran activitat al Mercat de Nadal de la Massana

  • Concerts, patinatge, exposicions, danses... tot durant els pròxims dies
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Una de les parades, ahir a la Massana Foto: TONY LARA

El Mercat de Nadal de la Massana va obrir portes a la plaça de les Fontetes divendres passat i fins el 9 de desembre oferirà una vintena de paradetes de productes de regal, artesania, alimentació i decoració.

Cal destacar la presència de paradetes amb productes del país i la caseta de patins de lloguer. «Aquest any l'oferta és molt variada i els turistes hi poden trobar productes autòctons, que és el que tothom busca quan viatja», va afirmar ahir Sergi Balielles, conseller de Turisme de la Massana, que va afegir que «l'oferta del mercat és complementària a l'oferta comercial de la Massana».

Activitats per a tothom / Durant tot el dia, molts visitants van passar per comprar productes i també participar en les activitats culturals i lúdiques. La pista de gel sintètic va estar plena de petits patinadors. També el taller de postals de Nadal, que va omplir la Biblioteca Comunal. A més, els turistes van quedar encantats amb la cantada de la Coral Sant Antoni. Ahir, l'Esbart Valls del Nord, la pel·lícula John Carter, i a més, durant els pròxims dies l'exposició de còmic 1968, un año de rombos, Arbre dels Fractals (una estructura feta amb càpsules Nespresso, per l'Escola dels Pirineus), el Mur dels desitjos de Vallnord i la pista de patinatge.

La llista d'activitats per aquests dies és interminable: concerts de gòspel, tallers infantils, demostració de hip-hop, els Pastorets, danses tradicionals...Una de les activitats més sorprenents és una demostració canina de conducció de bestiar.

També dins el marc de la fira, el pianista Jordi Barceló va presentar el seu nou disc La Grandalla (tocant el cel).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT