PUBLICITAT

Els espanyols es queden sense Consell de Residents

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Consell de Residents Espanyols (CRE) seguirà inactiu durant almenys quatre anys més ja que no es podran tornar a celebrar eleccions per escollir-ne un nou representant. Així ho ha informat a l'ANA el president dels Amics del Partit Popular a Andorra, Juan Antonio del Pino, després de consultar el Ministeri d'Assumptes Exteriors espanyol i descartar la possibilitat de convocar uns nous comicis. El CRE ja va quedar inoperatiu al maig del 2011 quan el socialista Pere Blanch va acabar el seu mandat i fins al febrer d'aquets any no es va presentar una altra llista.

Passats més de sis mesos des de la celebració de les eleccions al CRE el 17 d'abril, en les quals l'única llista que es presentava no va obtenir prou suports, l'òrgan representatiu dels residents espanyols queda de nou inoperatiu.

El motiu és que, malgrat la l'esperança de l'associació d'Amics del Partit Popular de poder celebrar uns altres comicis, el consolat espanyol va transmetre la consulta al Ministeri d'Afers Exteriors i aquest ha descartat aquesta possibilitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT