PUBLICITAT

Destinació: Andorra

  • ?El Principat encapçala el rànquing del turisme de neu d'una agència de viatges online?
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Uns aficionats practiquen l'esquí a Grandvalira, divendres passat. Foto: TONY LARA

Destinacions andorranes ocupen el primer, tercer, quart i cinquè lloc del rànquing de reserves de l'agència de viatges online Rumbo.es de cara al pont de la Puríssima. Andorra la Vella, Vielha, Soldeu, Anyós i La Massana són les destinacions més demandades en aquest portal online de viatges.

Segons informa l'empresa en un comunicat, les destinacions de neu suposen una quota del 4% del total de reserves que s'han efectuat a través del portal per a aquest pont de la Puríssima.

PREFERÈNCIES / El Principat és l'opció preferida pels clients de Rumbo.es amb Andorra la Vella al capdavant i l'única destinació no andorrana entre les cinc preferides és Vielha.

El turisme urbà és el més demandat, seguit del de costa i del de neu. La despesa mitjana registrada pel portal és d'entre 350 i 400 euros per persona, i les estades tenen una durada mitja d'entre tres i quatre dies, informa l'ANA.

També cal destacar l'anunci fet la setmana passada per la web de viatges, Tripadvisor, que va assegurar que Soldeu, Pas de la Casa, Ordino-Arcalís i Arinsal se situen entre les 20 destinacions d'esquí més barates d'Europa. Andorra i Espanya es posicionen entre les destinacions de neu més econòmiques i més interessants d'Europa).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT