PUBLICITAT

El centre 360º extrem s'inaugurarà el divendres

  • Els guanyadors dels concursos van poder ahir provar-lo
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El nou centre indoor de freestyle del Grup Maestre Foto: 360º EXTREM

El nou centre indoor de freestyle del Grup Maestre obrirà les seves instal·lacions situades al costat de la Borda Mateu el proper 11 de gener. Així ho han fet saber a través de la seva pàgina de Facebook on també han desvetllat que aahir alguns afortunats, els guanyadors dels concursos per realitzar el testing, van poder descobrir les rampes i salts del 360º extrem.

D'aquí a una setmana, el centre 360º extrem serà una realitat i inaugurarà els seus 2.000 metres quadrats de rampes, salts i matalassos per gaudir de la pràctica de freestyle esquí, freestyle snow, skateboard, BMX, rollers, gimnàstica rítmica, aeròbic acrobàtic, natació sincronitzada o salt de trampolí entre altres.

Segons han anunciat a la seva pàgina de Facebook, l'11 de gener ha estat la data triada per a l'obertura oficial però ahir mateix els guanyadors dels concursos organitzats per les xarxes socials i a la Fira d'Andorra la Vella van poder accedir al centre i provar les diferents activitats, informa l'ANA.

Dintre hi haurà dues plantes: la planta baixa amb la zona d'accés, vestuaris, botigues, lloguer de material, etc i la zona esportiva amb l'apartat de freestyle i l'skatepark. El primer constarà d'un terra reglamentari de gimnàstica rítmica de 14x14 metres, llits elàstics de diverses mides amb caiguda en matalassos d'escuma per a la pràctica d'acrobàcies i dos big jumps o grans rampes recobertes d'un material que simula la neu i una altra sense recobriment per a les modalitats de bmx, roller, skate i scooter.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT