PUBLICITAT

Càritas recull 1462 joguines durant la Campanya de Reis

  • Els regals s'han repartit a 220 nens i nenes de totes les parròquies
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ANA

Càritas Andorrana ha recollit 762 joguines i 700 peluixos durant la Campanya de Reis d'aquest any.

Una campanya que es va donar per finalitzada ahir divendres amb l'entrega dels regals a nens i nenes del Principat, de famílies que es troben en dificultats. Les joguines es van repartir a 220 nens i nenes de totes les parròquies, gràcies a l'ajuda de 24 joves voluntaris del Col·legi Sant Ermengol, el Lycée Compte de Foix i l'Escola Janer.

Càritas Andorrana va agraïr la solidaritat, l'esforç i l'entusiasme als voluntaris, a les persones particulars i anònimes que participen en aquesta campanya, així com a tots els col·laboradors, Morabanc, Illa Carlemany, Rtvasa, Andorra Telecom, La Fuga Produccions, Don Denis, Tintoreries Núria, Centre Esportiu Anyós i River Andorra.

20 EDICIÓ/ Aquesta era la vintena edició de la Campanya de recollida de joguines a favor de Càritas que organitzen el periodista Òscar Royo i RTVA. Va començar el passat 3 de desembre i va finalitzar el 3 de gener.

Com cada any es demanaven joguines i altres regals per a infants de fins a 14 anys, noves i sense embolicar. Els punts de recollida permanents han estat les oficines de MoraBanc, Illa Carlemany i RTVA. A més, també s'han recollit joguines al Poliesportiu d'Andorra durant els partits del River.

Una de les novetats d'aquest any ha estat que també s'han recollit peluixos, usats però en bon estat. Aquest tipus de regal s'havia de lliurar a la Tintoreria Núria, que ha col·laborat netejant-los.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT