PUBLICITAT

El VPC suma una 5a victòria a Promoció contra el Seilh Fenouillet

  • Dues penalitats i un drop d'Abelló posen el 9-0 per als locals, tot i les baixes que acumula a cada partit
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Marc Gispert rep un cop a la cara mentre intenta evitar l'avanç del seu rival, durant el partit disputat ahir al Camp del Consell Foto: ÀLEX LARA

el VPC Andorra va sumar ahir al Camp del Consell una nova victòria, la 5a de la temporada, i ho va fer contra el Seilh Fenouillet, l'equip contra el que van volar els punts de la primera jornada de la Promoció Honor d'aquesta temporada el passat mes de setembre, després que els andorrans fossin sancionats per alineació indeguda tot i perdre el duel. Aquell procés segueix el seu curs a l'espera de, almenys, recuperar dos punts de sanció. Ahir, a Andorra, el VPC es va desfer dels francesos per 9-0 en un partit amb dues parts diferenciades.

En la primera meitat, l'equip que dirigeix Didac Martínez no va donar opcions de res al rival. L'oval va ser local en tot moment i el joc es va desenvolupar en cap del Seilh Fenouillet, que esperava tancat la manera de poder sortir del setge. Així, el VPC Andorra es va avançar amb una primera penalitat de Marc Abelló, però el 3-0 va augmentar amb una altra també transformada per Abelló, que posava el 6-0 amb què es va consumir la primera part. Tot i això, Abelló va tenir a l'abast un avantatge més gran, però no va poder confirmar altres dues penalitats que va errar.

UNA ALTRA CARA EN LA SEGONA MEITAT / D'aquesta manera, la segona meitat va començar oferint una altra versió del partit, tot i que en el minut 6 un drop d'Abelló va fer pujar el 9-0 al marcador. Si en la primera meitat el joc es va desenvolupar en camp francès, ara va ser tot el contrari, amb el VPC sense gairebé cap opció de sortir a l'atac, però això sí amb una defensa que en tot moment es va mostrar forta i contundent, sense perdre les línies ni la intensitat, i deixant en nores els esforços del rival per trencar la tanca defensiva.

Quan passava mitja hora de la segona meitat, el Seilh Fenouillet va tenir l'ocasió de reduir les distàncies amb una penalitat que no va poder consumar, tot i que el joc seguia sent francès amb el VPC esperant la seva ocasió per sortir del darrera, sense èxit.

El partit va anar pujant de tensió perquè l'equip visitant va començar a notar que podia aconseguir un assaig que hagués posat nerviosos els locals, i així la força amb què es desenvolupava va provocar algun conat de baralla, tot i que la cosa no va anar a més.

NOVAMENT, LESIONATS / El matx va suposar un altre maldecap per al tècnic Didac Martínez, que veu com una jornada més les lesions condicionaran no només els entrenaments de la setmana entrant, sinó també i fonamentalment el partit de la pròxima jornada, diumenge 13 a les 15.00 al camp del Leguevinois, equip que fins a la jornada d'ahir només ha perdut tres partits i n'ha guanyat sis. El VPC ahir no va poder comptar amb Edisher Jamrulidze, Àlex Fernández i Barry Williams.

Les baixes després del partit d'ahir ascendeixen a cinc, tot i que encara no se sabia exactament la durada de les lesions. En tot cas, va ser el dia del retorn de Josep Magallón, després de la seva lesió.

«La tornada del Maga és una bona notícia perquè sempre aporta experiència i calma en tres quarts», va dir al finalitzar el partit l'entrenador andorrà. «Ens ha faltat una mica d'agressivitat en atac», es va lamentar Martínez, tot i que va reconèixer el treball defensiu dels seus jugadors en la segona meitat, i va destacar la primera part, on el domini va ser local: «Hem fet les coses molt bé». Amb tot, Martínez hi va afegir: «En la segona meitat ens han passat factura les baixes i les vacances». El tècnic va assegurar que l'objectiu de l'equip ha de ser «recuperar jugadors i estar el més dalt possible».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT