PUBLICITAT

Un autobús llançadora, possible alternativa al camí del Falgueró

  • Treballs per a l'obertura d'un nou vial a la zona del col·legi Sant Ermengol ?
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Comú d'Escaldes-Engordany i el Ministeri d'Educació estudien alternatives davant del tancament del camí del Falgueró, un dels accessos al col·legi Sant Ermengol, a causa dels treballs per l'obertura d'un nou vial a la zona. El cònsol menor d'Escaldes-Engordany, Marc Calvet, va explicar que van mantenir reunions amb el Ministeri d'Educació, el director del centre, i l'associació de pares, per tal d'estudiar quina alternativa es pot tirar endavant durant el temps que el camí estigui tancat, ja que hi ha un centenar d'alumnes que l'utilitzen habitualment per accedir al col·legi.

Una de les opcions seria habilitar un autobús llançadora des de l'avinguda Fiter i Rossell fins al centre, però cal veure qui n'assumeix el cost. Una altra opció possible seria obrir un altre camí, tot i que Calvet reconeix que el Comú no està disposat a assumir-ne el cost. El desenvolupament urbanístic de la zona del Falgueró de moment s'ha iniciat amb els treballs de construcció d'un nou carrer. Calvet va indicar a l'ANA que estan estudiant les opcions que tenen per tal de perjudicar el mínim al centenar d'alumnes del col·legi Sant Ermengol que accedeixen al centre per aquest camí. En aquest sentit, estan valorant si el tancament del camí pot coincidir en període de vacances escolars, o si durant el temps que duren els treballs es pogués obrir l'accés durant unes hores puntuals, tot i que aquesta possibilitat es veu difícil.

Tot i això, cal acabar d'estudiar, del centenar d'alumnes usuaris del camí, quins viuen a Escaldes-Engordany i quins són d'altres parròquies i els deixen els pares a l'avinguda Fiter i Rossell de camí cap als seus centres de treball.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT