PUBLICITAT

Un especialista analitza les expectatives dels mercats

  • García Paramés analitza les inversions en renda variable
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Crèdit Andorrà organitza avui una conferència per analitzar en profunditat la situació actual dels mercats financers i orientar sobre les expectatives de la renda variable. La ponència serà a càrrec de Francisco García Paramés, director general d'inversions de Bestinver, gestora espanyola de fons de renda variable amb la qual Crèdit Andorrà té una aliança estratègica. L'acte té lloc avui, a les 19 hores, a l'edifici Crèdit Centre.

A la conferència es farà especial esment en el potencial de revaloració dels fons de Crèdit Andorrà assessorats per Bestinver: el Crediinvest SICAV Spanish Value, el Crediinvest SICAV International Value i el Crediinvest SICAV Big Cap Value. 2012 ha estat l'any en què la crisi de l'euro ha arribat al seu punt àlgid. Les mesures d'austeritat i els problemes de solvència als països de la perifèria de la Unió Europea han debilitat l'economia europea en conjunt i han fet que el 2012 fos un any especialment complicat als mercats.

Tot i la complexa situació financera, encara hi ha oportunitats d'inversió que presenten rendibilitats atractives en companyies amb negocis comprensibles, ben gestionats, amb avantatges competitius sostenibles, bones perspectives de generació de beneficis i, tot plegat, a un bon preu de compra.

En aquest sentit, García Paramés, considerat a Europa un dels millors gestors de renda variable espanyola i internacional, farà una anàlisi de la situació actual dels mercats financers i orientarà els assistents sobre les opcions d'inversió que es poden trobar actualment en renda variable.

La filosofia d'inversió/Gràcies a l'acord de col·laboració amb Bestinver, Crèdit Andorrà ofereix la possibilitat d'invertir en renda variable segons la filosofia value investing (inversió en valor), caracteritzada per buscar companyies ben gestionades i a bon preu que portin a assolir una rendibilitat sostinguda en el temps i uns resultats per sobre dels que obtenen els índexs de referència. En aquest sentit, Crèdit Andorrà posa a disposició dels seus clients tres fons d'inversió gestionats segons aquesta filosofia: Crediinvest SICAV Spanish Value, el Crediinvest SICAV International Value i el Crediinvest SICAV

Big Cap Value.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT