PUBLICITAT

Nova edició de la guia Informa't d'ensenyaments

  • S'incorporen les Universitats de les Valls i l'Oberta de la Salle
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La ministra Roser Suñé amb els cònsols Marc Calvet i Rosa Ferrer, ahir Foto: TONY LARA

La guia Informa't presenta, aquest 2013, la seva setena edició, i aquest any incorpora les noves universitats, que són la Universitat de les Valls i la Universitat Oberta la Salle, que ofereixen formacions de segon cicle d'ensenyament superior. A més, la Universitat d'Andorra també amplia l'oferta d'aquest nivell amb el màster en enginyeria informàtica, el màster en dret i en gestió cultural.

Tal com va explicar la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, ja fa sis anys que aquesta guia s'edita conjuntament amb el Govern i els comuns, i això permet donar una informació completa als estudiants a l'hora de triar el seu futur.

Amb un pressupost de menys de 3.000 euros, és a dir, 337 per cada Comú i el Ministeri d'Educació, s'han editat 6.000 exemplars de la guia Informa't d'ensenyaments a Andorra del 2013-2014.

Aquesta guia serveix per orientar els estudiants que acaben la formació obligatòria i que han de triar el seu futur, i per això es reparteix a totes les escoles i als punts joves, tal com va indicar la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer.

NOVETATS / La ministra d'Educació i Joventut, Roser Suñé, va assenyalar que la guia manté el format d'altres anys, i una de les poques novetats són les noves universitats que ofereixen formacions de segon cicle d'ensenyament superior, que són la Universitat Oberta La Salle i la Universitat de les Valls. La Universitat d'Andorra, a més, oferirà per al curs vinent un màster en enginyeria informàtica, un en dret i un en gestió cultural, i en aquest sentit, Suñé va celebrar que l'UdA comenci a apostar pel segon cicle d'ensenyament superior.

A banda d'aquesta informació, la guia també mostra les opcions de formació de tots els nivells, exposa les diferències dels sistemes educatius, explica el que es necessita per anar a estudiar a l'estranger i detalla les beques de formació que s'ofereixen al Principat.

Aquesta guia va ser impulsada, el primer any pel Comú d'Andorra la Vella i després s'hi van afegir el Ministeri i els altres comuns per fer-ho conjuntament. Per això, ahir dimarts, el cònsol menor d'Escaldes-Engordany, Marc Calvet, en representació de tots els cònsols, n'ha celebrat la bona organització.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT