PUBLICITAT

Josep Balcells s'incorpora a la gestora del grup MoraBanc

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Josep Balcells s'ha incorporat a la gestora Mora Asset Management del grup MoraBanc com a nou responsable de Real Assets.

El directiu dirigirà una nova línia de negoci amb productes d'inversió basats en l'economia real. Amb aquest nomenament MoraBanc vol oferir als seus clients operacions basades en economia real, un tipus d'inversió que s'allunya dels productes estrictament financers i aposta per projectes concrets ampliant la tipologia d'inversió i l'àmbit geogràfic. Invertir en una empresa d'innovació tecnològica que comença o en un immoble al centre de París són alguns exemples d'economia real.

Són projectes seleccionats per MoraBanc i en els que el banc també inverteix juntament amb els seus clients.

Josep Balcells va començar la seva carrera professional a PwC com a auditor al Financial Services executant projectes d'auditoria i posteriorment consultoria estratègica per a grans bancs, tant nacionals com internacionals.

El 2011 va ser transferit a l'oficina de PwC Londres. Durant aquest mateix any es va incorporar a 3i Group, on va adquirir una àmplia experiència en el sector del Private Equity desenvolupant les seves habilitats en execució d'operacions.

Balcells és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Facultat d'Economia de la Universitat Ramon Llul de Barcelona i té un Màster en Finances per aquesta mateixa universitat catalana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT