PUBLICITAT

El FC Andorra, cites a Aixovall i a Múrcia

  • El VPC disputa demà els quarts de final i a Nagol se celebra el Trial Almarcha
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Doble cita per al FC Andorra, el futbol a Aixovall i el sala a Múrcia contra ElPozo. A més, demà hi ha rugbi amb el VPC als quarts de final, trial i un Ironman amb Jordi Cerro.
FUTBOL
13 punts de 15, i ara l’Amposta a casa
El FC Andorra està en disposició de salvar la temporada gràcies a una recta final de campionat a la Primera Catalana ben bo. Dels últims quinze punts, n’ha sumat 13, i avui a les 16.00h rep a Aixovall l’Amposta. L’equip català suma 8 punts més.

FUTBOL SALA
A Múrcia per consolidar el play-off
L’equip de Carlos Sánchez, que veurà l’últim partit des de la graderia, visita avui a les 16.00h ElPozo Ciudad de Murcia, equip que no pot ser al play-off però serà jutge de la competició. Avui el FC Andorra hauria de vèncer per consolidar-se en l’objectiu de la temporada.


RUGBI
A Tarascó, quarts de final per al VPC
Tarascó rebrà diumenge a les 15.00 el duel entre el VPC Andorra i el Lavelanet. Serà el matx dels quarts de final on es buscarà el bitllet per unes semifinals que apropin els andorrans a l’ascens. El club ha posat un autobús per aficionats que acompanyaran l’equip.


TRIAL
5è Trial Jonathan Almarcha a Nagol
Fa tres anys que Jonathan Almarcha va morir en un accident de trànsit. Demà a les 10.00h des del Parc Infantil de Terra Bogada de Nagol es disputa el 5è Trial, 3r Memorial Almarcha. Les inscripcions es poden fer fins una hora abans de l’inici. L’any passat hi va haver 49 pilots.

MOTOCICLISME

Cardelús estrenarà la FTR a Alcarràs
Xavi Cardelús farà aquest cap de setmana els primer quilòmetres sobre la seva nova moto al Circuit d’Alcarràs. El pilot andorrà disposarà d’una jornada intensiva de treball per adaptar-se a la FTR de Moto3 que pilotarà aquesta temporada al Campionat d’Espanya de l’especialitat. Tant l’equip com el mateix pilot han decidit esperar l’abril per començar el programa d’entrenaments per evitar que la meteorologia pogués afectar el seu treball.


TRIATLÓ
Jordi Cerro busca bitllet per a Hawai
Hawai és l’òbjectiu de Jordi Cerro, del Club Triatló AnyósPark, que busca diumenge el bitllet per a aquest Ironman Campionat del Món de llarga distància. Per això, demà la seva cita serà a Sudàfrica, on estarà en joc aquesta classificació. Les distàncies: 3.800+180+42.


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT