PUBLICITAT

La Seu obre la 'Primavera de lletres' amb dos llibres

  • Obiols i Grebennikova presenten els seus últims treballs
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

La Seu d'Urgell iniciarà avui la programació dedicada a la literatura Primavera de Lletres amb la presentació de dos llibres. A les set del vespre, el diputat al Parlament Europeu Raimon Obiols presentarà el seu llibre El mínim que es pot dir. L'acte serà introduït per Joan Ganyet i tindrà lloc a la sala polivalent del centre cívic el Passeig de la Seu. A les vuit, serà el torn d'Alexandra Grebennikova que presentarà el seu llibre Les bicicletes no es mengen. L'acte l'introduirà l'escriptor pirinenc Albert Villaró a la sala d'actes del Consell Comarcal de l'Alt Urgell.

Primavera de Lletres seguirà el pròxim dilluns amb dues presentacions literàries més: 4 Relats (A4 Ed.) d'Imma Ros Armengol i El clam silenciós de les muntanyes (A4 Ed.) de Joan Janer Rosell. L'acte, organitzat per Òmnium Cultural de l'Alt Urgell, se celebrarà a l'Espai Beatus de la Seu d'Urgell i s'iniciarà a les 19.30 hores. Per divendres 19 d'abril hi ha programada una altra presentació literària amb Camins de llet i neu (A4 Ed.) de l'urgellenc Carles Dalmau. L'acte l'introduirà l'arxiver municipal i historiador urgellenc, Lluís Obiols a la sala la Immaculada del centre cultural les Monges de la Seu d'Urgell, a les vuit del vespre.

Sant Jordi / D'altra banda, s'han presentat els actes que es faran per la Diada de Sant Jordi, que s'iniciarà a les 10.30 hores amb la celebració ja tradicional de la lectura en viu per part dels alumnes de sisè de primària de les escoles Pau Claris i Albert Vives, i del col·legi La Salle. L'acte l'obrirà l'escriptor urgellenc Isidre Domenjó que farà una referència a l'Any Espriu.

La matinal de Sant Jordi seguirà amb l'acte de lliurament de premis del concurs infantil de poesia que té com a motiu principal la campanya de civisme La Seu és casa teva. Cuida-la!. Tot seguit, serà la gent gran de la Seu qui llegirà els treballs guanyadors del concurs de poesia.

Com cada Sant Jordi, també se celebrarà una lectura en viu oberta a tothom, a a partir de les 17.30 hores, a la plaça Soldevila.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT