PUBLICITAT

Present i futur del Jaciment arqueològic de la Margineda

  • Molines Patrimonis present a la Universitat de Barcelona
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
Albert Villaró i Montserrat Cardelús, ahir a la UB Foto: molines patrimonis

La consellera delegada de Molines Patrimonis, Montserrat Cardelús, acompanyada per l'escriptor i historiador Albert Villaró, i per Francesc Caballé, de l'empresa Veclus, van oferir ahir divendres una conferència a la Universitat de Barcelona sobre el present i el futur del Jaciment Arqueològic de la Margineda. La xerrada s'emmarca dins el programa de pràctiques de l'assignatura Patrimoni Arquitectònic: Polítiques d'intervenció del Màster de Gestió del Patrimoni Cultural de la Universitat de Barcelona (UB).

Monserrat Cardelús va explicar als alumnes com es va descobrir el Jaciment l'any 2007 i el compromís que va adquirir l'empresa i la família per compartir la troballa amb la societat. Cardelús també va fer referència a les excavacions que s'han realitzat fins ara, va parlar de les peces que s'han recuperat i del finançament de les campanyes, que fins a la data han anat a càrrec de Molines Patrimonis.

Albert Villaró, per la seva banda, va presentar als alumnes el context històric i arqueològic del Jaciment, fent especial atenció a la hipòtesi que es tractaria del Castell de Sant Vicenç. Finalment, Francesc Caballé, de Veclus, empresa encarregada de la redacció del pla director del Jaciment, va parlar del futur del Jaciment.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT