PUBLICITAT

Naturlàndia registra prop de 60.000 visitants

  • L'estació d'esquí de fons tanca una temporada immillorable de 128 dies
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Uns usuaris de Naturlàndia passejant amb raquetes per l'ecoparc Foto: m.c / ana

naturlàndia tanca la temporada d'hivern amb un registre de prop de 60.000 visitants. La temporada d'esquí nòrdic 2012-2013 de Naturlàndia va acabar ahir diumenge després de 128 dies d'activitat, com una de les més llargues i de més afluència d'esquiadors. La responsable del departament Comercial, Vicky Grau, va reconèixer ahir que les xifres estableixen «gairebé un rècord, fregant els 60.000 visitants». L'estació ja treballa ja per fer la transició cap a les activitats d'estiu el més ràpid possible amb la previsió de poder obrir parcialment el parc d'animals el 8 de maig.

L 'abundància de neu d'aquest hivern va permetre a l'estació d'esquí de fons de la Rabassa obrir durant 128 dies, una xifra molt superior als cinc dies de la darrera temporada i que se situa a un nivell similar al de fa dos anys. Segons va explicar la responsable del Departament Comercial de Naturlàndia, Vicky Grau a l'ANA, durant aquests més de quatre mesos prop de 60.000 persones van gaudir de les activitats proposades, principalment de l'esquí de fons, però també de les raquetes de neu o de les excursions en moto de neu que es van poder allargar més d'una hora aquest any.

El balanç és per tant «molt satisfactori» va insistir Grau, ja que «s'han venut uns 1.700 forfets diaris d'esquí de fons i més de 50 forfets de temporada». Grau també va assenyalar que els membres de l'esquí club de Sant Julià així com els grups escolars van poder gaudir de la neu. En total, el parc calcula que van passar pel camp de neu uns 8.000 nens. La majoria de visitants van ser turistes de proximitat, sobretot catalans, però els residents també van ser clients habituals al llarg de tot l'hivern.

Preparant l'estiu /A partir d'ara el parc tanca les activitats d'hivern i treballa per fer la transició cap a les activitats d'estiu «el més aviat possible» va afegir la responsable del Departament Comercial. Amb aquest objectiu s'estan fent millores al parc d'animals per poder obrir de forma parcial el 8 de maig i la primera setmana de juny al complet. En la primera data es posarà en marxa el circuit exterior on s'hi podran veure els animals, però no serà fins al juny quan s'habilitin les galeries interactives dels llops i els ossos –aquests últims s'espera que arribin a finals d'aquest mes.

Altres novetats a la cota de 1.600 metres seran una tirolina, la millora del circuit de bugies i dels vehicles elèctrics «per fer un parc molt més adaptat a la canalla i a les famílies» va explicar Grau. Pel que fa a la comercialització, hi haurà un tiquet per aquells que només vulguin veure el parc d'animals amb un cost de 12 euros per als adults i de 8 euros per als nens a partir de tres anys. Els que optin per adquirir l'entrada única podran gaudir del parc d'animals a meitat de preu. Grau també va afegir que «l'Airtrekk ha donat valor afegit al parc i està agradant moltíssim al públic que ens visita». I va argumentar que l'atracció ja «s'ha consolidat com una de les més importants del parc, fins al punt que ha permès donar a conèixer Naturlàndia més enllà del Tobotronc». Grau va concloure que de cara a bon temps i de la reobertura del parc amb les activitats d'estiu, Naturlàndia aposta per l'Airtrekk per arrodonir l'oferta i donar una imatge d'oci complet als clients que repeteixin o que descobreixin el parc. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT