PUBLICITAT

Millorar costa mig milió

  • Tot i la proposta de Ruols, la SEMTEE descarta fer més obres de les estrictament necessàries
  • El nou centre Inúu continua obert al públic i farà la posada de llarg el proper 16 de maig
GLÒRIA GURDÓ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els banyistes gaudeixen dels jacuzzis i de les propietats de les aigües a la gran llacuna del centre termolúdic d'Escaldes-Engordany, Caldea. Foto: tony lara

l'arquitecte creador de Caldea i del seu germà petit, Inúu, Jean-Michel Ruols, va dir, el dia abans d'obrir el nou centre wellness al públic, que estava disposat a tornar el llustre a Caldea de manera graciosa, és a dir, gratuïta. I és que ara que Inúu brilla amb tot l'esplendor de nou, al termolúdic no li aniria gens malament un lifting. Cosa que va reconèixer Ruols: «n'he començat a parlar amb el Consell d'Administració de la SEMTEE i amb el director», va argumentar, tot afegint que «a Caldea encara queden moltes coses per acabar i millorar i estic disposat a col·laborar-hi graciosament». A la qual cosa, Pascuet va contestar ahir que «de moment, la nostra intenció és actuar amb prudència, no obstant això, agafo la paraula a Jean-Michel Ruols». I va explicar que, ara per ara, la idea de fer grans obres a Caldea no està a l'ordre del dia de la SEMTEE, i va precisar que «només la parada tècnica costa molts diners, entre 500.000 i 600.00 euros, cada any, per fer treballs de manteniment i alguna refecció o renovació».

Nova atracció / Amb tot, Pascuet va anunciar que «segurament el què farem a finals d'aquest any o com a molt tard, la propera primavera, és dotar Caldea d'una nova atracció». Tot i que no va voler avançar de què es tractaria, Pascuet va argumentar la iniciativa pel fet que «Caldea és un producte madur que necessitem refrescar per tornar a sorprendre el client, que la coneix i que torna». Els treballs que s'engegaran avui al termolúdic tindran un altre caire. «Es tracta de fer una gran neteja a les llacunes i revisar una sèrie d'elements que l'acció de l'escalfor i de l'aigua va deteriorant», va afegir. Així, s'aprofitarà la parada per revisar els elements de l'espectacle de llum i so, es tornarà a pintar tota l'estructura de bigues de ferro que sosté la gran cúpula central del termolúdic i es repararà algun element avariat, com ara el jacuzzi situat a l'entrada dels banys. La parada s'allargarà fins el proper 25 d'abril i no afectarà al nou centre wellness Inúu.

Posada de llarg / La directora comercial de Caldea, Bea Fernández, va exposar que «farem la presentació, més que inauguració perquè ja està obert, del nou centre wellness Inúu el proper 16 de maig». I va explicar que «volem fer un acte molt elegant, que tingui notorietat a tots els mitjans». A la pregunta de si la posada de llarg comptarà amb la presència d'algun famós, Fernández va respondre que «més que un famós volem que l'apadrini una persona que representi els valors del centre, que sigui elegant i doni una imatge de benestar integral». L'acte se celebrarà a la tarda-nit i hi seran convidades les autoritats així com els professionals de diferents sectors. En definitiva, tot Andorra.

Satisfacció per les vendes / Fernández també es va mostrar entusiasmada per la progressió que Inúu està fent. De moment, les entrades més venudes són la de 106 euros que inclou 30 minuts de tractament a mida, i la de 135 euros que inclou una hora de tractament. El client potencial del centre és de poder adquisitiu alt i té entre 30 i 55 anys. Els russos són els primers clients de la temporada, seguits pels francesos i els espanyols. Fernández també va insistir en l'èxit que «està tenint el nou restaurant nutricionista que dirigeix Rodrigo de Nuzzo».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT