PUBLICITAT

Xerrada sobre els parcs naturals d'Andorra

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

La xerrada Els Parcs Naturals d'Andorra tancarà avui el cicle Parlem de Natura Protegida, organitzat per l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat que s'ha celebrat al llarg d'aquest mes. La xerrada, que s'iniciarà a les vuit del vespre, anirà a càrrec de Jordi Nicolau, gestor del Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa i del director del parc Natural de la Vall de Sorteny, Sergi Riba.

La conferència es complementarà aquest diumenge amb un circuit interpretatiu del Parc del Comapedrosa o mirador del Roc de la Sabina (segons la neu). Després es visitarà la part baixa del Parc de Sorteny. Aquesta sortida naturalista també serà conduïda per Jordi Nicolau i Sergi Riba. Per participar-hi cal fer una inscripció prèvia al mateix Espai Ermengol de manera presencial, o trucant al 973 353 057 o per correu electrònic [email protected].

L'Espai Ermengol és un museu ubicat al carrer Major, número 8, de la Seu d'Urgell. Es tracta d'un centre d'interpretació que té l'objectiu de difondre el patrimoni cultural de la zona.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT