PUBLICITAT

La recuperació de la confiança i la motivació a la Trobada Empresarial

  • Montoro, Felip Puig i Albert Espinosa seran alguns dels ponents
EL PERIÒDIC
LLEIDA

Periodic
Membres de l'Associació Trobada Empresarial al Pirineu Foto: EL PERIÒDIC

La Seu d'Urgell acollirà els dies 6 i 7 de juny la 24a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu que aquest any sota el títol de L'entorn no és excusa intentarà donar resposta a través de conferències i debats a l'escenari actual i tractarà de mostrar noves estratègies i oportunitats que es plantegen, tenint la internacionalització, la motivació de les persones i la recuperació de la confiança com a elements claus d'aquesta estratègia. L'Associació Trobada Empresarial al Pirineu ha donat a conèixer el programa d'aquesta edició en què destaquen noms com els d'Albert Espinosa, Jonathan Tepper, Alfred Pastor o Salvador Gabarró. La inauguració anirà a càrrec del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, mentre el Ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, serà l'encarregat de la cloenda.

El president de l'Associació Trobada Empresarial al Pirineu, Ramon Roca, acompanyat d'altres membres de la junta de l'entitat han presentat el programa de la Trobada Empresarial al Pirineu 2013, que se celebrarà els dies 6 i 7 de juny a la sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell. Els organitzadors volen repetir l'èxit de la darrera edició en què prop de 600 persones van participar de les conferències i debats organitzats a la capital de l'Alt Urgell, esdevenint un any més una de les trobades econòmiques més importants de Catalunya quant al nombre de participants.

Personalitats / La Trobada comptarà amb la participació de personalitats del món de la política i de les institucions com ara el Ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, que clourà la Trobada, mentre el conseller Felip Puig serà l'encarregat divendres al matí d'inaugurar les jornades, tot i que aquestes començaran el dijous 6 de juny. Així mateix, també hi participaran ambaixadors, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, o el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé. També noms del periodisme i dels mitjans de comunicació com ara Mònica Terribas, Jaume Barberà o Martí Saballs, tindran un paper destacat ja que seran els encarregats de presentar i moderar debats i taules rodones.

Entre els ponents destaquen Amadeu Altafaj, portaveu del vicepresident de la Unió Europea, Olli Rehn; el guionista, actor i director, Albert Espinosa; el conseller delegat de Variant Perception, Jonathan Tepper; el catedràtic de Teoria Econòmica, Alfred Pastor; el president executiu de Gas Natural, Salvador Gabarró; o el president de PIMEC, Josep González.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT