PUBLICITAT

'La Cerdanya. Quadern de notes', nou llibre de Pérez

EL PERIÒDIC
PUIGCERDÀ

La Sala de Convencions del Museu Cerdà va ser l'escenari, a final de la setmana passada, de la presentació del llibre La Cerdanya. Quadern de notes, d'Alfred PérezBastardas. L'activitat, organitzada pel Grup de Recerca de Cerdanya i l'editorial Salòria, pertany al cicle d'aquest any de presentacions de llibres sobre temàtica cerdana i pirinenca i que forma part del reeixit cicle d'estiu que ofereix l'entitat.

L'acte va comptar amb la presència d'una trentena de persones. La presentació va anar a càrrec d'Enric Quílez, president del Grup de Recerca de Cerdanya, i d'Oriol Mercadal, director del Museu Cerdà. Es tracta d'un llibre de vivències i reflexions sobre la Cerdanya, que vol ser un pensar i una anàlisi molt personal d'un historiador i d'un observador del país cerdà en un intent de comprendre millor el passat, el present i "discernir el futur d'aquest petit país del Pirineu que és la Cerdanya", destaquen en una nota de premsa el Grup de Recerca de Cerdanya.

Mentrestant, les làmines de dibuixos del llibre són de la il.lustradora Maria Rius, esposa de l'autor. Un cop finalitzada la presentació, el públic assistent va poder compartir personalment amb l'autor del llibre els comentaris sobre el mateix i, a la vegada, Pérez va signar un exemplar del seu llibre al públic que es va aplegar a la Sala de Convencions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT