PUBLICITAT

Escolà arriba a la presidència amb les idees ben clares

  • Tindrà una junta amb 17 vocals repartits tres comissions i fitxarà Naranjo com a gerent ?compartit'
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Escolà ?camisa a quadres, al fons? rodejat pels membres de la nova junta del VPC, ahir al Casal Foto: TONY LARA

Pep Escolà serà el relleu de Thomas Ginesta com a president del VPC quan acabi la temporada després de l'assamblea constituent del club que es va celebrar ahir vist que no hi havia cap altra candidatura.

Escolà és el propietari de l'empresa El rebost del padrí, un dels patrocinadors, i tot i ser soci i simpatitzant del VPC assegura que no és «del món del rugbi». Malgrat tot ell ha estat la persona que desitjava la família de l'esport de l'oval per dirigir el club, com així va assegurar a aquest rotatiu: «Vinc ilusionat i veig que hi ha molta unió, i per això m'hi fico; em sento protegit i benvingut». També amb els números en positiu que li ha deixat Ginesta.

El pròxim president del club arriba a la presidència amb les idees clares i moltes d'elles ja executades. Per començar ha format una junta directiva enorme. Amb 22 membres. Els alts càrrecs seran ell com a màxim mandatari, Ventura Gaset i Beatriz Candela seran els vicepresidents, Rosa Maria Carrillo la secretària i Jordi Fernández el tresorer.

Comptarà amb disset directius, alguns d'ells nous i d'altres de la junta de Ginesta. «Vull tanta el màxim de gent entesa del rugbi del país; m'interessa conèixer com més opinions millor en tots els aspectes que tractem quan jo sigui president».

Els disset vocals estaran repartits en tres comissions que el futur president ja té creades: una esportiva, una econòmica i una social. Cadascuna d'elles tindrà llibertat total per prendre decisions, sempre amb ratificació prèvia de la cúpula.

Escolà vol una figura que sigui interina, una assalariat del club que a més sigui un nexe amb la Federació Andorrana de Rugbi, amb la qual el futur president desitja «el màxim de col·laboració. A Andorra només tenim un equip i una selecció, no podem dividir-nos», va dir.

Aquesta figura serà un gerent i la persona que veu adequada pel càrrec és Xavier Naranjo, la funció del qual seria treballar en el dia a dia, coordinar les tres comissions i representar el club i també la FAR, donat que seria un gerent compartit que pagarien entre les dues entitats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT