El VPC cau als setzens per un rotund 23-0 amb el Vicoise

AUTERRIBES

El VPC va viure ahir el punt i final a la seva participació en el Campionat de França. Mai havia arribat tan lluny com aquest any, que ha estat eliminat en els setzens de final davant el campió de la zona d'Armagnac Bigorre, el Vicoise. El rival va ser molt superior i l'equip de Dídac Martínez va cedir per 23-0 en un partit que es va jugar a Auterribes.

El VPC es va topar davant amb un quinze molt complert, lluitador i sobretot, infranqueable en defensa. En la primera part tampoc no es van veure grans diferències però va ser el Vicoise el que va treure més profit en el marcador ja que no va desaprofitar tres penalitats que va tenir als minuts 14, 32 i 40. El partit estava obert però només començar la segona part el Vicoise va aconseguir un assaig transformat que va fer molt coll amunt la remuntada. Ja en els últims minuts un altre assaig transformat va tancar el marcador en el 23-0 definitiu.