PUBLICITAT

Càritas ja té nou local al costat de la rectoria de Sant Julià de Lòria

  • S'han remodelat 20 m2 i serà un punt d'acollida d'activitats socials
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Vives fa el discurs inaugural. Foto: BISBAT D'URGELL

L'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan Enric Vives, juntament amb els cònsols de Sant Julià de Lòria, Montserrat Gil i Manel Torrentallé, mossèn Ramon Sàrries, arxiprest de les Valls d'Andorra, i mossèn Pepe Chisvert, van encapçalar divendres la inauguració del local que Càritas parroquial tindrà operatiu des d'avui mateix al costat de la rectoria.

Ubicat al que s'ha conegut sempre com la botiga del senyor Moré, l'espai també servirà com a punt de reunions d'activitats organitzades per la rectoria, com per exemple el Canòlich Music Festival, i també per fer les inscripcions per a la catequesi.

Mossèn Chisvert va indicar que l'espai «tindrà una doble funció: serà la seu de Càritas i també un espai d'acollida d'activitats de caire social a peu de carrer».

El local disposa d'un total de vint metres quadrats i s'ha reformat totalment per adaptar-lo a la normativa vigent. Les obres s'estan sufragant amb donacions, de manera que Càritas no ha hagut d'invertir res, ja que, tal i com va recordar Chisvert, els diners que recapta Càritas «es destinen íntegrament a fins socials».

A partir d'avui mateix, tots els dilluns de les 11 hores a les 13 hores, el local disposarà d'una assistenta social de Càritas, mentre que la resta dels dies l'atenció social anirà a càrrec d'un grup de voluntaris, segons va informar el Bisbat d'Urgell a través d'un comunicat. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT