PUBLICITAT

El Govern vol incentivar el consum

  • Economia llança una nova campanya perquè els ciutadans comprin producte autòcton i el facin descobrir al visitant
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El ministre portaveu, Jordi Cinca, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres de cada dimecres Foto: ÀLEX LARA

El Consell de Ministres va aprovar ahir, una nova campanya de promoció del consum intern per al període comprès entre el 27 de maig i el 30 de juny. El ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, va explicar que se segueix amb la línia de la campanya que es va fer al desembre passat amb «la voluntat de fomentar que els ciutadans facin les compres al país i no als mercats de proximitat». La campanya Tots hi sumem se centra en aquesta ocasió en el lema Descobreix Andorra i vol donar més visibilitat a artesans, productors, elaboradors o transformadors de producte autòcton, comerciants, professionals i també a les tradicions, perquè els ciutadans «mirin amb altres ulls Andorra i mostrin també als visitants una Andorra que desconeixen». La campanya és de factura pròpia i la despesa que farà el Govern, 24.200 euros, serà en concepte d'insercions i falques publicitàries als mitjans de comunicació locals i a les pantalles digitals, així com per l'edició de cartells publicitaris4.200 euros. Alcobé també va fer una valoració positiva de la primera campanya de promoció interna del desembre passat, «ens consta que la percepció va ser molt bona entre els sectors a qui anava destinada, el comerç però també l'hoteleria i la restauració», va dir i va afegir que «la campanya que engeguem ara ve a omplir el buit entre la campanya de primavera i la campanya d'estiu que promou Andorra Turisme».

A andorra hi ha de tot / El missatge que vol transmetre la campanya Descobreix Andorra és que al país es pot trobar de tot i no cal anar a altres mercats a comprar. Així, els cartells editats porten missatges concrets per donar a conèixer els artesans, els professionals i els comerços del país. Com que la campanya s'ha fet amb mitjans propis, la despesa és únicament per a la difusió. Entre el 27 de maig i el 30 de juny es publicaran anuncis als diaris i es faran falques a la televisió i a les ràdios. També es penjaran cartells publicitaris, opis i es reproduirà l'anunci de la campanya en una pantalla led.

Fulletó informatiu / El Govern també ha editat un fulletó informatiu que presenta totes les opcions de beques i facilitats per anar estudiar a França. La novetat d'aquest any és per als estudiants que volen cursar estudis universitaris a Tolosa de Llenguadoc. L'ajuntament de la ciutat francesa els proporcionarà l'aval que necessiten per llogar un pis.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT