PUBLICITAT

Neix el portal LesLleis.com per aglutinar la legislació

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Detall de la pàgina d'inici del nou portal web Foto: EL PERIÒDIC

El portal LesLleis.com ha començat a funcionar amb la intenció de ser la primera base de dades en línia de legislació del Principat d'Andorra. En aquest lloc web es manté al dia una base de dades amb la legislació del país, on, entre altres funcionalitats, es refonen els textos que han sofert modificacions creant-ne una versió actualitzada, s'inclou una fitxa de situació de cada text (vigència, modificacions sofertes, documents relacionats, etc.), s'ofereixen motors de cerca detallats, i també s'hi aniran incloent aquells textos legals anteriors a l'aparició del BOPA que segueixen vigents.

Aquest projecte ha estat possible gràcies al suport del programa de finançament per a projectes innovadors del Govern, i els seus impulsors creuen que «pot ser d'interès tant pels professionals del dret com d'altres sectors, que es veuen afectats per les diferents normatives que es van introduint i modificant de forma cada vegada més habitual».

LesLleis.com ofereix dos nivells de servei diferenciats, un gratuït de consulta accessible a tothom i un de subscripció més complert dirigit als professionals. Actualment la base de dades conté més de 400 documents legals diferents, i més de 70 textos refosos per LesLleis.com, en bona part inèdits fins al moment.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT