PUBLICITAT

El porter José Antonio, baixa per lesió davant Romania

  • Les proves dictaran demà l'abast de les molèsties al dit petit de la mà esquerra i si podrà viatjar a Hongria
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

La baixa del porter José Antonio Gomes a la primera llista de convocats que va oferir ahir el seleccionador Koldo Álvarez, és el més destacat de cara als dos pròxims partits de classificació per al Mundial de Brasil 2014 que té pendent el combinat nacional i que tancaran la fase. José Antonio pateix molèsties al dit petit de la mà esquerra, el que vol dir que és baixa segura contra Romania el divendres, tot i que demà es farà unes proves per determinar l'abast de la lesió i si podrà viatjar amb l'equip a Hongria, on juga el combinat tricolor el pròxim dimarts.

Així, Koldo va donar ahir una llista de 25 jugadors per a Romania –Ilde Lima i Moisés San Nicolás no podran disputar aquest matx per sanció–, amb tres porters: Ferran Pol, titular els últims tres partits (l'amistós contra Moldàvia, i els oficials contra Turquia i Holanda), Ivan Periánez i Josep Rivas.

LA SUB-19 VIATJA A ESLOVÈNIA / La sub-18 de Justo Ruiz viatja avui a Eslovènia per disputar la ronda de classificació de l'Europeu, grup 9, contra Suïssa (dijous 10), Anglaterra (dissabte 12) i Eslovènia (dimarts 15). 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT