PUBLICITAT

Peñarroya: «El bagatge ofensiu és encara curt»

  • «L'equip agafa forma, però hi ha marge de millora», diu l'entrenador
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els jugadors del River, units per fer força abans d'un partit de pretemporada d'aquest estiu Foto: TONY LARA

Joan Peñarroya, tècnic del BC River Andorra, considera que l'equip, que va vèncer en la primera jornada de la LEB Or a Ourense i és el líder de la competició, va mostrar un «bagatge ofensiu encara curt». En tot cas, segons l'entrenador, «l'equip agafa forma, però hi ha marge de millora».

Peñarroya va parlar del grup de jugadors en clau d'una relació d'amor en què la parella encara no es coneix a la perfecció. «Estem lluny dels automatismes defensius adequats per ser sòlids» va assegurar. «No tenim bateria de situacions, falten entrenaments i conèixer-nos».

JORDI TRIAS, en «adaptaciÓ» / El procés d'adaptació de Jordi Trias va pel bon camí, tot i que encara el jugador català ha d'anar acoblant-se, segons Peñarroya, «a la nova categoria»: «Va fer un bon partit, necessita temps per adaptar-se a les noves formes d'interpretar el joc, els contactes, els àrbitres... li van xiular la seva primera tècnica en 12 anys de professional». Segons el tècnic, es farà ràpid a la categoria.

ÉRIC SÁNCHEZ, ARA EL MALUC / Éric Sánchez va camí de ser el pupas de l'equip. El seu seguit de lesions, això sí, de no massa importància, ja és important. Després dels problemes al canell de la setmana passada, ara se suma un cop al maluc que ahir estava examinant-se.

BLANCH, EN EL CINC DE LA JORNADA / Primera jornada de la LEB Or disputada, i ja és Marc Blanch entre els millors. L'home del canell calent va aconseguir 23 punts de valoració, que són un món, però encara lluny dels 30 d'Albert Sàbat (Burgos). Blanch va anotar 27 punts, amb un rebot i tres faltes rebdes, mentre que Sàbat va fer 28 punts, va sumar dues assistències i va rebre set faltes. El cinc inicial de la primera jornada el van completar l'escorta Jesús Castro (Leyma Corunya), l'ala-pivot Zimmy Nwogbo (Cocinas.com) i el pivot Roeland Schaftennar (Breogán).

EL RIVER B VENÇ EL CASTELLAR / L'equip sènior B del grup 01 de la Copa Catalunya va aconseguir el passat cap de setmana la seva tercera victòria de la temporada. Els andorrans van guanyar a la pista del CB Castellar per 89-91. Així mateix, el sènior femení de la Segona Categoria del Campionat de Catalunya va derrotar al Joan Alay el CB Cervera Mobel Línea per 49-37.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT