PUBLICITAT

Les matriculacions augmenten un 38,2%

  • Des que va començar l'any la venda de vehicles ha crescut un 4,1%
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Les matriculacions de vehicles durant el mes setembre van ser de 188, el que suposa un augment del 38,2% respecte al mateix mes de l'any anterior. Així ho va fer públic ahir el Departament d'Estadística.

Per tipologies, els turismes van registrar un augment del 52,4%, les motocicletes i ciclomotors del 8,1%, i els camions i camionetes del 250%. D'altra banda, els altres vehicles van comptabilitzar una disminució respecte al mes de setembre de l'any anterior del 30,8%.

Pel que fa a les matriculacions acumulades en el que portem d'any, ascendeixen a 1.794, el que suposa un increment del 4,1% respecte al mateix període de l'any anterior. Els turismes, camions i camionetes i els altres vehicles estan registrant un augment del 2,3%, del 10,5% i del 47,4%, respectivament. Les motocicletes i ciclomotors estant tenint una variació percentual negativa del 3,6%.

Finalment, en relació a l'acumulat dels darrers dotze mesos, les matriculacions sumen 2.330 vehicles, el que representa una disminució del 2,4% respecte al mateix període de l'any anterior, va informar Estadística. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT