PUBLICITAT

Els Mossos detenen 14 suposats contrabandistes a l'Alt Urgell

  • El valor total del tabac distribuït il·legalment puja a un milió d'euros
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Part del tabac decomissat ahir pels efectius dels Mossos d'Esquadra a la Seu d'Urgell. Foto: MOSSOS D'ESQUADRA

Els Mossos d'Esquadra van desmantellar ahir dues bandes de contraban de tabac que actuaven des de l'Alt Urgell. L'operació es va saldar amb 14 detencions i tabac decomissat per valor d'un milió d'euros, segons va informar la policia catalana.

Els detinguts formaven part de dues organitzacions que es dedicaven a aquesta activitat delictiva, tal com van informar els Mossos en un comunicat. La investigació que encara no està tancada, es desenvolupa sota la tutela de la Fiscalia i del Jutjat número 1 de la Seu d'Urgell.

Els Mossos van decomissar diners en efectiu i tabac, a banda de la intervenció de vuit vehicles que utilitzaven les organitzacions per fer el contraban. Els investigadors no descarten noves detencions i el cas continua sota secret de sumari. De moment però, als detinguts se'ls imputa els delictes de contraban i de pertinença a organització criminal. Els Mossos d'Esquadra continuen treballant en el mateix operatiu que ahir al mati va portar a la detenció de més de 10 veïns de la Seu d'Urgell, on van escorcollar diversos locals de la capital alturgellenca. La policia catalana també va confirmar que s'han fet diverses actuacions en els darrers dies relacionades amb el contraban que van tenir com a resultat detencions, però no van donar més detalls de l'operatiu ja que el jutge ha decretat el secret de sumari.

La darrera actuació important dels Mossos d'Esquadra contra el contraban de tabac es va produir el mes de juliol passat, quan es van detenir 35 persones a tot Catalunya, entre les quals un grup de contrabandistes de la Seu d'Urgell. H.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT