PUBLICITAT

Vendrell, a favor de la «coordinació» del Govern

  • La consellera creu que hi ha competències que han de ser estatals
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vendrell, en una entrevista concedida a EL PERIÒDI Foto: TONY LARA

La consellera de la minoria al Comú d'Escaldes-Engordany per PS+Independents, Cèlia Vendrell, va explicar a l'ANA el seu punt de vista en relació a la negociació entre el Govern i els comuns sobre les competències. Vendrell considera que les estructures dels comuns han de continuar existint, però que hi ha competències comunals que han de passar a ser estatals i que la paraula «coordinació» no li molesta. En aquest sentit, va assegurar que hi ha d'haver una relació entre les administracions, i tot i que «evidentment els comuns perdrien sobirania però hi guanyaria el ciutadà».

La consellera de l'oposició al Comú d'Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell, considera que hi ha certes competències que haurien de passar a ser estatals «perquè l'evolució de la societat ho requereix». Vendrell va posar l'exemple els registres de comerços, que haurien de passar a ser competència del Govern per evitar que el ciutadà hagi de passar per dos filtres.

Vendrell va afegir que la reacció dels comuns davant de la proposta feta pel Govern «ha estat virulenta», i que entén que per a un cònsol en mandat sigui difícil d'acceptar que els comuns deixin de tenir tant de pes com fins ara, però la consellera va assegurar que !si ho mirem des d'un punt de vista nacional i pel bé del ciutadà, aquesta proposta del Govern no hauria de ser tan difícil d'aprovar» una vegada ben analitzada i posant sobre la taula tot el que faci falta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT