PUBLICITAT

Innovació i eficiència empresarial, tema del setè 'Update'

  • Anirà a càrrec del president i la consultora d'Infonomia
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Crèdit Andorrà ofereix demà una nova edició de l'Update d'Infonomia, a la sala Prat del Roure d'Escaldes-Engordany. En aquesta ocasió algunes de les idees que es presentaran són replantejar el negoci, saber detectar problemes i no renunciar a resoldre'ls, veure oportunitats en petits nínxols, i compartir i aplicar la innovació científica i tecnològica per al bé comú. L'acte anirà a càrrec d'Alfons Cornella, expert en innovació i fundador i president d'Infonomia (empresa creadora del projecte Update) i Antonella Broglia, especialista en comunicació i consultora d'Infonomia.

L'Update se centrarà per tant en l'emprenedor del segle XXI, la seva capacitat de resolució de problemes, el nou paradigma del consum enfocat a compartir, l'emprenedoria social, la coinnovació, l'aprofitament de les oportunitats de negoci sorgides de les tecnologies emergents i la nova revolució empresarial, basada en la inno-eficiència, és a dir, en una combinació entre innovació i eficiència. Totes aquestes idees aniran acompanyades d'exemples clarificadors de persones, empreses o institucions que les apliquen amb èxit.

Aquest és el setè any consecutiu que Crèdit Andorrà porta l'Update a Andorra, una jornada en format de conferència dinàmica que pretén posar al dia a directius, empresaris i emprenedors sobre les millors idees, experiències, tecnologies i projectes de negoci d'arreu del món. És un acte obert i gratuït, però es requereix inscripció prèvia. Se celebrarà a les set de la tarda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT