PUBLICITAT

Tercera edició del seminari sobre eines de mediació per a líders

  • L'UdA i l'Institut Camões ofereixen un curs de portugués
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La Universitat d'Andorra Foto: ÀLEX LARA

La Universitat d'Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2014, oferirà una tercera edició del seminari sobre Eines de mediació per millorar el lideratge en la gestió d'equips. Aquest seminari, que compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, s'adreça a estudiants d'administració d'empreses, educació i infermeria, a tècnics i directors de recursos humans, i sobretot a tots els professionals que tinguin al seu càrrec la gestió d'equips de treball. S'impartirà a la mateixa Universitat els propers dies 17, 18 i 19 de març. La preinscripció està oberta fins al 10 de març. El preu és de 90 euros.

La Universitat destaca que quan es pensa en un bon líder d'equips es coincideix en la necessitat que sigui algú que sàpiga motivar el seu equip de treball. Per aquest motiu el taller proposa eines de mediació que reforcen les habilitats directives a l'hora de detectar, prevenir i gestionar els desacords que puguin afectar l'equip.

El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l'objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d'Andorra des de l'any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l'accés a la formació.

Nivell A1 / D'altra banda, l'UdA organitza amb el Camões- Instituto da Cooperação e da Língua, I. P., un Curs de llengua i cultura portugueses. L'objectiu del curs és oferir un coneixement general elemental de la llengua i la cultura portugueses, corresponent al nivell A1. La preinscripció està oberta fins al 21 de febrer a www.uda.ad.

En aquest curs s'abordaran les característiques lingüístiques generals de la variant europea de la llengua portuguesa per poder assolir i desenvolupar un nivell bàsic de comprensió lectora, expressió escrita i expressió oral en situacions comunicatives quotidianes. Pel que fa als continguts culturals, l'objectiu és que l'estudiant comprengui i aprofundeixi en els aspectes comunicatius i pragmàtics bàsics del portuguès: formes de tractament, expressions habituals; com també en els principals aspectes de la cultura portuguesa a través de la literatura, la música, els símbols, la història i la geografia de Portugal.

L'activitat està dirigida tant a la comunitat universitària com a qualsevol persona interessada major de 18 anys. No es requereix tenir coneixements previs de llengua portuguesa per tal d'inscriure-s'hi, i la durada serà de 45 hores durant aquest segon semestre del curs acadèmic, començant el 25 de febrer del 2014 i finalitzant el 19 de juny del 2014. Les classes, impartides per la professora Paula Ribeiro, tindran lloc a la Universitat d'Andorra els dimarts de les 18 a les 19.30 hores i els dijous de les 17.30 a les 19.00 hores. El preu és de 30 euros (gratuït per als estudiants de formació reglada i per al personal de la Universitat d'Andorra). El curs està reconegut per la Universitat d'Andorra amb tres crèdits europeus de lliure elecció.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT