PUBLICITAT

Detingudes 13 persones en una setmana per conduir begudes

  • Una dona sota els efectes de l'alcohol i drogues té un accident a la Massana
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'edifici central de la Policia. Foto: ÀLEX LARA

La Policia va detenir durant la setmana passada tretze persones per superar la taxa d'alcoholèmia permesa. Aquestes tretze detencions formen part de les 21 que ses van efectuar durant els set dies. També es van registrar cinc detencions per delictes contra la salut pública, i tres per altres delictes.

Tornant a les detencions relacionades amb la conducció i l'alcohol, dilluns passat es va detenir una resident russa de 31 anys, amb una taxa de 2,22 g/l., després de patir un accident en què va resultar ferida. El dimecres els agents van detenir un resident portuguès de 47 anys, amb una taxa de 2,39 g/l., en ser controlat per cometre una infracció al Codi de circulació. El mateix dia també es va detenir un resident portuguès de 36 anys, amb una taxa d'1,65 g/l., en ser controlat en una parada rutinària.

L'endemà es van detenir dues persones més: un andorrà de 26 anys, amb una taxa de 2,01 g/l., en ser controlat per cometre una infracció al Codi de circulació; i una andorrana de 48 anys, que va rebutjar de sotmetre's a la prova d'alcoholèmia.

Dissabte la Policia va detenir tres persones per superar els límits d'alcoholèmia: un resident rus de 25 anys, amb una taxa d'1,11 g/l., en ser controlat en una parada rutinària; un andorrà de 31 anys, amb una taxa d'1,28 g/l., en ser controlat per cometre una infracció al Codi de circulació; i un resident portuguès de 29 anys, amb una taxa d'1,30 g/l., en ser controlat en una parada rutinària.

Les cinc últimes detencions es van produir diumenge. Els agents van detenir un home no resident de nacionalitat espanyola de 36 anys, amb una taxa d'1,38 g/l., després d'intervenir en un accident amb danys materials. L'home també va ser detingut per injúries, amenaces i resistència greu a funcionaris de policia.

Paral·lelament,es va detenir un andorrà de 38 anys, amb una taxa d'1,89 g/l., en ser controlat en una parada rutinària; un jove no resident de nacionalitat espanyola de 21 anys, amb una taxa d'1,48 g/l.; un jove andorrà de 19 anys, amb una taxa de 0'90 g/l., en patir un accident amb ferits; i una dona andorrana de 42 anys, amb una taxa de 2,62 g/l., en patir un accident amb ferits. En aquest accident, al vespre a la rotonda de la CG2 amb la CG3 a Escaldes-Engordany, va resultar ferida lleu una dona de nacionalitat andorrana i 41 anys.

La setmana comença igual / El balanç força negre de detencions per conduir sota els efectes de l'alcohol la setmana passada sembla que tindrà continuïtat en aquesta que tot just començar. La Policia va informar que ahir va realitzar una detenció a una conductora implicada en un accident de trànsit i que superava els límits d'alcoholèmia permesos.

L'accident es va produir de matinada, a la Massana, amb un sol turisme implicat, un Peugeot Partner amb matrícula espanyola. La conductora del turisme, una resident espanyola de 40 anys, va resultar ferida lleu. La dona va donar un resultat positiu superior a 0,80 g/l., i també positiu als estupefaents, motiu pel qual va ser detinguda i va passar a disposició judicial en les properes hores.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT