PUBLICITAT

El concurs incorpora un premi dedicat a l'agricultura familiar

  • Els tres guanyadors seran guardonats amb iphones 5C
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Marc Rossell i Mireia Maestre, mostrant el calendari 2014, ahir Foto: TONY LARA

el 3r Concurs de fotografia digital L'Andorra dels paisatges, organitzat pel Departament de Medi Ambient del Govern d'Andorra, MoraBanc i Andorra Turisme, tindrà un premi especial per a totes aquelles instantànies relacionades amb l'agricultura familiar, tenint en compte que aquest 2014 s'escau l'Any internacional de l'agricultura familiar. Segons va informar l'ANA, ho van explicar ahir en roda de premsa el director de Medi Ambient, Marc Rossell, i la responsable de comunicació i màrqueting de MoraBanc, Mireia Maestre.

A part d'aquest premi especial, el guanyador del qual rebrà una panera amb productes d'Andorra, el concurs segueix les mateixes característiques que en l'edició del 2013: una categoria per a residents amb càmera digital amb tres iPhones 5C com a guardons per als tres primers premiats; i una segona categoria oberta a tothom amb l'aplicació d'Instagram amb la qual els tres primers classificats obtindran un cap de setmana a Andorra o paneres de productes d'Andorra per un valor equivalent.

Un jurat compost per dues persones de MoraBanc, dues del Departament de Medi Ambient i un professional del sector de l'audiovisual seran els encarregats de decidir els guanyadors. Pel que fa al a categoria d'Instagram, a diferència de l'any passat que era per votació popular, enguany serà el mateix jurat que emetrà el veredicte d'entre les deu fotografies més votades. Les bases es poden consultar al web d'Andorra Sostenible.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT