PUBLICITAT

L'Hospital s'integra al Grup de Limfomes de Catalunya i Balears

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ribera, especialista en Anatomia patològica, explica què suposarà entrar a formar part d'aquest grup, ahir. Foto: SAAS

L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell entrarà a formar part del Grup d'Estudi de Limfomes de Catalunya i Balears. La doctora Immaculada Ribera, especialista en Anatomia patològica del Centre Hospitalari Andorrà, va explicar durant la sessió clínica celebrada ahir que formar part d'aquest grup aportarà molts beneficis per als pacients de l'Hospital, tant en la fase de diagnòstic com en la del tractament dels limfomes, una patologia amb una gran complexitat, ja que existeixen 60 tipus de limfomes diferents i 40 tipus de leucèmies.

L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell formarà part d'un important grup, en què hi destaca l'Hospital Clínic de Barcelona, un dels màxims referents en l'estudi, investigació i tractament de limfomes. Aquest grup està format per 24 hospitals i té per objectiu l'homogeneïtzació i optimització del diagnòstic dels limfomes.

El Laboratori clínic i el servei d'Anatomia patològica de l'Hospital estan treballant conjuntament en el projecte d'adquisició d'una citometria de flux, una tècnica que permet obtenir un primer diagnòstic de limfoma de forma ràpida.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT