PUBLICITAT

Ordino ofereix xerrades per a la gent gran sobre informàtica

EL PERIÒDIC
ORDINO

El Servei d'Atenció Domiciliària d'Ordino ofereix per cinquena vegada les xerrades adreçades a la gent gran i a la població en general, que en aquesta ocasió tractaran temàtiques com la informàtica, la fisioteràpia, la cura dels peus i la risoteràpia. La consellera de Benestar Social del Comú d'Ordino, Lucia Muñoz, va explicar que aquestes jornades tenen com a objectiu promoure la salut i el coneixement, i que les temàtiques es trien tenint en compte la demanda dels padrins.

La primera serà el dia 15 d'abril a la casa pairal d'Ordino, i tractarà sobre la informàtica i la comunicació a l'abast de tothom. La coordinadora del Servei d'Atenció Domiciliària, Begoña Villaño, va explicar que aquesta errada intentarà facilitar l'acostament de les tecnologies de la informació i la comunicació i aplicar-ho a la vida quotidiana.

Les altres xerrades seran el dia 27 de maig, sobre la fisioteràpia, art i ciència del tractament físic; el 25 de setembre amb Tenir cura dels peus repercuteix a la nostra salut; i el 21 d'octubre amb La risoteràpia, el riure és màgic. Muñoz va considerat que les xerrades agradaran a tothom, i va indicar que a més dels padrins hi poden assistir altres persones. En aquest sentit, va manifestar que si hi ha una afluència d'una vintena de persones serà un èxit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT