PUBLICITAT

La Guàrdia Civil comissa la bici d'un ciclista quan passava la duana

EL PERIÒDIC
VALLS DE VALIRA

Periodic
Material intervingut per la Guàrdia Civil. Foto: GUÀRDIA CIVIL

La Guardia Civil ha decomissat, entre divendres i dissabte, gènere valorat en més de 28.500 euros. Segons va informar ahir en un comunicat de premsa, es van retenir 5.430 paquets de tabac, valorats en més de 23.000 euros i una bicicleta valorada en prop de 5.000 euros.

La primera actuació del cap de setmana va ser el passat divendres a la duana de la Farga de Moles, quan els agents van observar un ciclista procedent d'Andorra sense intenció de declarar la bicicleta amb la qual circulava. Els agents van aturar el ciclista i van comprovar que la bicicleta era comprada a Andorra i valorada en gairebé 5.000 euros, de manera que s'hauria hagut de declarar a la duana.

La segona operació va ser el mateix divendres a les 19 hores, quan els agents de la Secció Fiscal de la Seu d'Urgell vigilaven les immediacions de la pista de la Rabassa, al terme municipal de Valls de Valira, a Lleida, i van observar tres persones caminant i transportant paquets a l'esquena. En veure que els havien descobert, els homes van abandonar les bosses i van intentar fugir, però dos d'ells van ser identificats com a residents al Principat i se'ls va decomissar tot el material: 3.000 paquets de tabac valorat en 13.050 euros.

Finalment, dissabte a les 18.50 hores, els agents de la duana de la Farga de Moles van decomissar a la duana 2.430 paquets de tabac de contraban valorat en 10.570,50 euros, que transportava un resident al Principat. El tabac estava amagat a l'interior del seu vehicle.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT