PUBLICITAT

SDP vol resoldre els problemes d'aparcament a Sant Julià

  • Roig presenta un pla d'acció per incrementar l'ús dels pàrquings vigilats
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El conseller de SDP al Comú de Sant Julià de Lòria, Josep Roig, ahir Foto: TONY LARA

El comitè local de Sant Julià de Lòria de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) va presentar ahir a la tarda un pla d'acció per posar fre als problemes d'aparcament que, segons ells, té la parròquia laurediana. El conseller del partit a Sant Julià, Josep Roig, va explicar que la problemàtica sorgeix arran de la «disminució de les zones blaves i l'augment del nombre de vehicles mal aparcats», una situació que contrasta amb la «poca utilització de les zones d'aparcament vigilat». En aquest sentit, Roig creu que la solució recau en promoure sistemes d'abonament mensuals i targetes de prepagament, segons va informar l'ANA.

Roig va explicar que amb l'ajuda d'aquest pla d'acció, «es vol millorar la qualitat de vida i la mobilitat de la parròquia, així com també donar millor imatge i contribuir en la reactivació dels comerços». Tal com també va explicar el coordinador del comitè local de Sant Julià de Lòria, Lluís Donsión, la solució per tal d'aconseguir assolir aquests objectius, és «afavorir i incrementar l'ús dels aparcaments vigilats amb barrera, que ara estan buits», i «augmentar la rotació en les places de zona blava».

Roig va informar que, a grans trets, això es podria aconseguir «promovent un sistema d'abonament mensual als aparcaments horitzontals, que podria ser de dia sencer, nocturn o diürn», i fent una targeta de prepagament per les zones blaves «que donés millors condicions als seus usuaris». El conseller de l'oposició creu que, amb aquestes dues targetes, a més, «es facilitaria la sortida dels aparcaments d'una manera més àgil i hi hauria un estalvi important de paper».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT