L'Andorra cau a Tàrrega i es jugarà la salvació a Alàs contra el Balaguer

• L'equip de Justo Ruiz depèn d'ell mateix però necessitarà la victòria en l'última jornada
TÀRREGA

L'FC Andorra va perdre ahir al camp del Tàrrega per 3-1 i no va poder segellar la permanència a Primera Catalana. L'equip de Justo Ruiz s'ho jugarà tot a una carta en l'última jornada, el pròxim cap de setmana a casa contra el Balaguer; la bona notícia és que depèn d'ell mateix si guanya, però si empata dependrà d'altres resultats i la majoria dels seus rivals directes li guanyen el gol average.

Una vegada més la feina del conjunt tricolor no es va veure recompensada. La tasca defensiva durant els primers 45 minuts va ser impecable. El Tàrrega va tenir la possessió però no arribava a inquietar Germán i l'Andorra a la contra donava cada vegada més sensació de perill, tot i que finalment cap dels dos va ser capaç de marcar i es va arribar al descans amb empat sense gols.

En la segona part van aparèixer tots els infortunis. La primera ocasió dels locals va ser un xut llunyà que va acabar sent un gol de pel·lícula. L'Andorra va tenir una bona resposta, va anar a l'atac i va gaudir d'un munt d'ocasions clares: Leo, Marc Vales, Àlex, Juli, Sebas, Ludo amb un gol en fora de joc... Fins que Ilde va encertar a empatar a la sortida d'un córner. L'Andorra va seguir apretant però un mal rebuig i l'errada de German per agafar la pilota va fer pujar el 2-1 i ja en el descompte, amb tothom a l'atac, el Tàrrega va sentenciar.

Ara toca passar pàgina i pensar en el Balaguer, rival directe de la part baixa contra el qual l'Andorra haurà de jugar a Alàs perquè Aixovall estarà ocupat pel torneig MIC.