PUBLICITAT

Andbank aportarà 45.000 euros al COA els pròxims tres anys

  • Les entitats signen la renovació d'un acord que es manté des de 2005
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Josep Maria Cabanes, d'Andbank, i Jaume Martí, del COA, ahir. Foto: ÀLEX LARA

El Comitè Olímpic Andorrà (COA) està d'enhorabona. Ahir es va ampliar l'acord de col·laboració entre l'ens de l'esport i Andbank. L'aportació de l'entitat bancària serà de 15.000 euros per any, i l'acord és per als pròxims tres anys.

«Fa deu anys que som l'espónsor oficial del COA, vam començar just abans de la celebració dels Jocs Olímpics dels Petits Estats d'Andorra», va recordar Josep Maria Cabanes, subdirector general de Banca País d'Andbank. «És una gran satisfacció perquè l'entitat ens aporta molt», va agrair el president del COA, Jaume Martí, que va recordar que el seu organisme té «despeses molt grans». De fet, en els pròxims tres anys hi ha cites de gran magnitud, com els Jocs de la Joventut de Nanjing, els dels Petits Estats d'Islàndia o els Europeus.

ELS JOCS DE LA JOVENTUT DE NANJING / La primera gran cita del Comitè Olímpic Andorrà i l'esport del Principat seran els Jocs Olímpics d'Estiu de la Joventut, segona cita de la història per a aquesta competició que en aquesta ocasió arriba a Nanjung (Xina), del pròxim 16 al 28 d'agost. L'expedició andorrana per a aquesta fita serà de deu esportistes, tot i que encara hi ha fins el pròxim 8 de juliol per lliurar al Comitè Internacional una llista definitiva. Així, la representació tricolor estarà formada per dos equips de bàsquet 3x3 –quatre jugadors per equip, tot i que encara no hi ha seleccionats–, la palista Laura Pellicer, que hi competirà en eslàlom, i el nedador Pol Arias, que ha aconseguit les mínimes per a les proves de 400 i 800 lliures. Des del COA s'espera alguna incorporació d'última hora provinent del taekwondo, tot i que l'espera no es pot allargar molt més.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT