PUBLICITAT

Manuel Sevillano, reforç de luxe per a un CV Andorra que aspira a tot

  • El receptor punta signarà en breu, així com el col·locador Folguera i l'oposat Osveny Sánchez
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Manuel Sevillano, durant un matx amb la selecció espanyola Foto: EL PERIÒDIC

Manuel Sevillano, receptor punta internacional amb la selecció espanyola, amb títols i anys d'experiència en el vòlei de la màxima categoria, arribarà a Andorra com a reforç de luxe. «És una referència del vòlei», va afirmar ahir ple de satisfacció el president del CV Andorra, Nacho Maset, conscient que s'està formant una plantilla il·lusionant per aspirar a tot. L'acord entre el jugador i el club andorrà és per una temporada, amb opció d'una segona, però manca la signatura, que es farà efectiva en els pròxims dies, de la mateixa manera que signaran la seva incorporació al club del Principat el col·locador andorrà, Xavi Folguera, que tornarà a ser a les ordres de Lluís Hillaire, i l'oposat Osveny Sánchez.

Sevillano, que fins ara jugava al Saint-Nazaire francès, tornarà així a la Superlliga amb la intenció d'aspirar a tot, ja que el conjunt andorrà disposa d'un patrocinador potent que permet realitzar fitxatges de renom que puguin donar un extra en la plantilla. «Encara no el tenim signat aquest patrocini», va informar Maset, tot i que la cita per confirmar l'acord amb l'empresa patrocinadora serà o avui o demà. «Aquesta setmana», va dir el president.

El jugador de Sòria té una dilatada carrera esportiva a les seves esquenes, amb 240 partits internacional amb Espanya i nombrosos títols: dues Superlligues, quatre Copes del Ree, quatre Supercopes, la Lliga Europea de 2007, va ser campió d'Europa aquest mateix any i subcampió als Jocs del Mediterrani amb Espanya, a més de tenir dos MVPs, un a la Supercopa de 2010 i l'altre a la Copa del Rei de 2011. «És un somni, una referència del vòlei. Va ser una gran alegria quan va haver la possibilitat d'incorporar-lo», va assegurar Maset, que va qualificar el jugador d'«admirat»: «Tenir-ho aquí serà un plaer».

El jugador espanyol, nascut a Sòria el 1981 –ahir justament va fer 33 anys–, manifestava ahir en les pàgines digitals del Diario de Soria la seva satisfacció per arribar a Andorra: La intenció és confeccionar una plantilla per estar entre els equips punters de la Superlliga».

LA PLANTILLA, AMB GARANTIES / Amb el suport d'un patrocinador que s'anunciarà segurament aquesta setmana, el CV Andorra està formant una plantilla interessant. A les incorporacions de Sevillano, Folguera i Araña, s'hi han de sumar la d'Osveny Sánchez, espanyol d'origen cubà, que arriba des de l'Illa Grau de Castelló, on hi va ser la temporada passada en la Superlliga acumulant nombrosos MVPs durant la competició regular.

A més d'aquests, també el CV Andorra ja va anunciar que sumava amb Thiago Aranha. Així mateix, des del club s'apunta a la renovació de José Garcia com a lliure –falta també la firma–, a més que el club té la intenció de fer tornar el receptor andorrà Xavi Borrego, després d'una temporada fora de les pistes. «Per a mi com a president seria una gran il·lusió que Xavi Borrego tornés a jugar amb nosaltres», va assegurar ahir el president Nacho Maset. Tot plegat, la formació del nou CV Andorra transcorre pel bon camí, i en quant signi el patrocinador, arribaran encara més reforços.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT