PUBLICITAT

UE Santa Coloma i Sant Julià aspiren «a competir» a Europa

  • Els colomencs reben el Metalurg Skopje macedoni (18.00h), i els lauredians juguen a Belgrad (20.00h)
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'UE Santa Coloma, ahir a l'Estadi Comunal en l'última sessió d'entrenament abans de rebre avui a les 18.00 hores el Metalurg d'Skopje. Foto: TONY LARA

Doble cita per als equips andorrans en la UEFA Europa League. L'UE Santa Coloma rep avui en el partit d'anada d'aquesta primera eliminatòria (18.00h, Estadi Comunal), el Metalurg d'Skopje de Macedònia, mentre que el Sant Julià visita Belgrad, on juga contra el Cukaricki (20.00h). La intenció de tots dos clubs és competir contra rivals en principi superiors.

L'UE Santa Coloma serà el primer en entrar en joc, a les 18.00h a l'Estadi Comunal, contra l'equip macedoni del Metalurg d'Skopje. El tècnic colomenc, Emiliano, explicava ahir que el rival era nou per al seu conjunt, tot i que va afirmar que havien estat estudiant-lo amb vídeos. «És un equip molt tècnic al qual li agrada portar el pes del partit. Juga molt per les bandes i aquesta parcel·la del joc l'haurem de tenir més controlada», va manifestar ahir abans de l'últim entrenament del seu equip al Comunal, escenari avui del matx. «Hem d'estar ben posicionats en tot moment», hi va afegir.

Emiliano va insistir en la idea que l'equip macedoni «és professional, i nosaltres no, i començant per això ja hi ha moltes diferències». En tot cas, l'entrenador no tanca la porta, en cap cas, a una possible sorpresa: «La nostra idea és poder anar allà al partit de tornada amb opcions». Això, en boca d'Emiliano, és «un empat o una derrota per la mínima». «Seria un somni», hi va afegir, «un resultat com el de l'FC Santa Coloma», dimarts a la primera ronda de la Champions, quan els colomencs van derrotar per 1-0 el Banants armeni. «Amb les mateixes armes», va insistir, «hem de pensar que tenim les nostres opcions, tot i que amb els peus a terra i sabent qui som».

La convocatòria de l'UE Santa Coloma és la següent: Friday i Adri en la porteria, i els jugadors Txus Rubio, Guillermo, Triquel, Àlex Martínez, Àlex Roca, David Maneiro, Aitor, Víctor Rodríguez, Sergio Crespo, Boris Antón, Víctor Bernat, Jordi Rubio, Quim Salvat, Gerard Aloy, Josep Valls i Marc Amat.

No van entrar en la llista d'Emiliano Nieto, Buixó i Gabi Riera per motius laborals, Perianez perquè encara es recupera d'una operació de coll de fa uns mesos, i Miguel Blázquez pel trencament de l'abductor.

EL SANT JULIÀ, A BELGRAD / Avui també, però a partir de les 20.00h, el Sant Julià té la seva cita al camp del Cukaricki serbi de Belgrad. La intenció del tècnic Raúl Cañete és competir i intentar fer «el millor paper possible»: «Hem d'intentar ja no guanyar, sinó competir i posar-ho el més complicat possible al nostre rival». Segons l'entrenador, «nosaltres hem d'anar amb les ganes de competir». Cañete va apel·lar a l'esperit de lluita dels conjunts andorrans en competició europea, tot assumint els problemes amb què s'hi trobarà el conjunt lauredià. «A Europa tots els equips són difícils perquè són professionals i nosaltres no ho som. Això ho hem de tenir clar». Per part del bloc lauredià, Raúl Cañete ha convocat els porters Jesús, Ribas i Giribet, i els jugadors Manu, Ruiz, Vicente, Varela, Eric, Jael, Jonathan Puente, Fabio, Valentín, Miguel Ángel, Carlos Pérez, Carlos Caravaca, Dani, Pere Riba i Jordi Barra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT