PUBLICITAT

El BCA espera el vistiplau al contracte de Peñarroya

  • Fa tres dies que el club va enviar el document a l'AEEB i espera resposta
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Peñarroya, en un partit disputat a Burgos la temporada 2012-2013 Foto: ÀLEX LARA

Joan Peñarroya té signat el seu contracte de vinculació amb el BC MoraBanc Andorra per a la pròxima temporada, però la situació de moment està estancada i no es fa oficial perquè l'Associació Espanyola d'Entrenadors de Bàsquet (AEEB) no ha donat encara el seu vistiplau al document.

El MoraBanc Andorra va enviar fa tres dies a l'AEEB el contracte que uneix el club amb el tècnic català per a la pròxima campanya a la Lliga ACB, però mentre l'organisme dels entrenadors no l'aprovi –ha de cobrir uns mínims establerts per la mateixa AEEB–, no es pot oficialitzar la continuïtat del manresà.

INTERÈS PER MANTENIR XAVI LUQUE / Mentre es tanca la primera peça del que serà el nou BC MoraBanc Andorra, la direcció tècnica de l'entitat té pendent una reunió amb Xavi Luque, que ha estat segon entrenador del primer equip durant els últims anys sota les ordres de Peñarroya, per tal de traslladar-li la intenció del club de comptar amb ell per mantenir-lo en aquest càrrec. «Comptem amb ell, però encara no ens pogut reunir», va manifestar ahir el director general de l'entitat andorrana, Francesc Solana.

L'EQUIP, EN MANS DE PEÑARROYA / Mentre el ‘sí' de l'AEEB no arriba a la seu del club, el MoraBanc no iniciarà el període de fitxatges de nous jugadors. En tot cas, tampoc no s'espera que les incorporacions arriben aviat, ja que l'estiu és molt llarg i encara s'ha de disputar el Mundial abans que l'ACB no comenci gairebé a l'octubre. La intenció del club és formar un equip competitiu, i entre els noms que sonen de l'última plantilla no es descarten les continuïtats de jugadors com Marc Blanch o Thomas Schreiner. Jordi Trias, Asier Zengotitabengoa i David Navarro tenen contracte.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT