El Sant Julià torna de Belgrad amb una golejada excessiva

BELGRAD

Se sabia dels problemes que podria tenir el Sant Julià per obtenir un bon resultat a Belgrad, però ahir l'equip lauredià va patir la cara més fosca quan perdia 2-0 al minut 89 i a partir d'aquí va encaixar altres dos gols que van deixar un definitu, i excessiu, 4-0.

El partit de tornada serà una altra història, però el mal sabor de boca del 4-0 obligarà als de Raúl Cañete a fer un esforç per maquillar l'eliminatòria. Amb tot, el conjunt lauredià va saber mantenir-se ferm en defensa bona part del partit, perquè el primer gol local, obra de Mirosavljevic als 8 minuts de joc, no els va enfonsar. Tot el contrari, els andorrans van saber controlar els nervis i quan no era la línia defensiva era Coca l'encarregat de desbaratar les jugades del Cukaricki.

Amb aquest 1-0 es va arribar al final de la primera meitat, però en l'inici de la segona va passar el que sempre s'intenta evitar, que és que el rival marqui aviat. En el minut 49, Bojic aconseguia sumar el segon gol per als serbis. Novament, el Sant Julià va calmar la situació amb una defensa lluitadora i tot l'equip entregat en la feina de tornar a Andorra amb el cap ben alt, però el tram final va ser definitiu per sentenciar el matx i l'eliminatòria.

En el 89, Srnic va trobar el camí del tercer gol, i en el descompte, va ser Stoiljkovic qui, de penal comés per Éric Rodríguez, va posar el 4-0 en el marcador que no feia justícia a l'esforç desplegat pels homes de Raúl Cañete. En una setmana, partit de tornada al Comunal, amb ganes de donar una bona imatge.