La selecció tanca el seu debut amb dues victòries

• El combinat de Joan Carles Ruiz venç 2-0 l'Algarve en l'últim partit
GIBRALTAR

L'onze inicial en l'últim partit de la selecció contra Algarve Foto: Core Photography

La selecció absoluta femenina de futbol va acabar el torneig de futbol de Gibraltar amb bon sabor de boca després de vèncer en l'últim partit per 2-0 a l'Algarve. Les andorranes, que debutaven en competició oficial, tornen al Principat amb dues victòries en tres enfrontaments.

El UEFA Women's Development Tournament de Gibraltar serà recordat per la Federació Andorrana de Futbol (FAF) com el debut històric de la selecció femenina en un torneig després de la seva creació el passat hivern. Sota les ordres del tècnic Joan Carles Ruiz, el combinat tricolor va aconseguir vèncer en el matx inaugural Gibraltar, que jugava a casa, per 1-0 amb gol d'Alba López, Pipi, mentre que en el segon enfrontament, contra Luxemburg, va caure derrotada per 4-0 en un duel en què va notar molt el desgast físic i també les lesions. Però, amb un dia de descans l'equip va tornar a la càrrega contra Algarve, i aquí les andorranes van tornar a vèncer amb gols de Pipi i de Tere Morató. Pipi va avançar les andorranes just abans del descans, en el minut 42, esclatant la bogeria entre l'equip. Ja en la segona meitat, en el minut 80 Morató va ampliar la renda amb el 2-0 definitiu amb què va finalitzar el duel.

Aquest últim partit el van disputar la portera Luna Marcet i les jugadores de camp Maria Ruzafa, Ingrid Punzano, Daniela Rodrigues, Alba Cayuelas, Margot Llobera, Tere Morató, Jessica Martínez, Alba López, Marina Fernández i Tània Sánchez. A la banqueta i completant l'expedició de la selecció hi van ser la portera Ana Maria Nieto i les jugadores Bibi Gonçalves, Bea Moreno, Andrea Sousa, Andreina Silva, Marta San Juan i Vánia Da Silva. El cos tècnic el completava David Rodrigues com a segon entrenador.